Ποιά είναι η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου σύμφωνα με το People;


To περιοδικό People έδωσε στη δημοσιότητα τη δίκη του λίστα με τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου και σε αυτήν περιλαμβάνει ονόματα έκπληξη!
Στην κορυφαία 50άδα έχει γυναίκες που ξεχώρισαν μέσα στο 2014 και που έστρεψαν πάνω τους τους προβολείς της δημοσιότητας για πολλούς λόγους! Στην κορυφή της λίστας και στο εξώφυλλο του αμερικάνικου People είναι μια γυναίκα που έκλεψε τις εντυπώσεις πριν λίγους μήνες στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Ο λόγος για την Lupita Nyong’o! Μας κέρδισε με το 12 χρόνια σκλάβος και μας έκανε να «υποκλιθούμε» τόσο στο υποκριτικό της ταλέντο όσο και στην ομορφιά της.


Η Lupita Nyong’o αναδείχθηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο για το 2014 από το περιοδικό People. Η ηθοποιός κέρδισε το Όσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου για τη συμμετοχή της στο 12 χρόνια σκλάβος, και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Σε συνέντευξή της στο People δήλωσε για τη διάκριση αυτή: «Είναι συναρπαστικό και μια σημαντική, πολύ σημαντική, φιλοφρόνηση.», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι με αυτό τον τίτλο που της δόθηκε, ελπίζει να βοηθήσει τις γυναίκες να αποδεχθούν την ομορφιά τους, όσο διαφορετική κι αν είναι.

Δείτε ποιες είναι οι άλλες 10 που ξεχώρισε στη λίστα του το μεγαλύτερο περιοδικό:


Amber Heard



Gabrielle Union




Jenna Dewan Tatum




Keri Russel



Kerry Washington



Mindy Kaling



Molly Sims




PINK



Stacy Keibler



peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου