Κριστέλ Καπερώνη: Ποιας γνωστής ηθοποιού είναι κόρη;


Κάνει ήδη τα πρώτη σημαντικά και σταθερά της βήματα στο χώρο του θεάτρου και πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Μαύρη Ζάχαρη" που κάνει πρεμιέρα την Πρωτομαγιά.
Ο λόγος για την Κριστέλ Καπερώνη, κόρη της γνωστής ηθοποιού Γιούλης Ηλιοπούλου.


Η Κρίστελ Καπερώνη πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Μαύρη Ζάχαρη" που έχει θέμα της τα ναρκωτικά μέσα από τον έρωτα δυο νέων παιδιών και η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Πρωτομαγιά στο Βυρσοδεψείο, με την υποστήριξη του ΚΕΘΕΑ.

 Η νεαρή ηθοποιός απόφοιτος της δραματικής σχολής Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης» έχει κερδίσει κιόλας τις εντυπώσεις έχοντας ήδη πρωταγωνιστήσει στο «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» ως Ελένη που παρουσιάστηκε στα κρατικά φεστιβάλ , στο θεατρικό έργο «Ο Βιασμός της Προσευχής» στο θέατρο «Ράγες» αλλά και στο μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης στο ρόλο της Βασίλισσας του Χιονιού του Χ.Κ Άντερσεν .

Η Κρίστελ μεγάλωσε από μικρό κοριτσάκι στο χώρο του θεάματος αφού η μητέρα της είναι η ηθοποιός και παρουσιάστρια Γιούλη Ηλιοπούλου η οποία τα τελευταία χρόνια επέλεξε να αφοσιωθεί στην οικογενειακή-παιδική της σκηνή.

Οι δυο τους μάλιστα συναντήθηκαν και καλλιτεχνικά φέτος αφού συνεργάστηκαν στην θεατρική μεταφορά του έργου της Πηνελόπης Δέλτα ¨Παραμύθι χωρίς όνομα».



Η θεατρική μεταφορά και σκηνοθεσία είναι της Γιούλης Ηλιοπούλου ενώ η νεαρή Κρίστελ κέρδισε άριστες κριτικές για την ερμηνεία της στην αφήγηση αλλά και στον ρόλο της Γνώσης.

Η Κριστελ θα συμπρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Μαύρη Ζάχαρη» με τον Πάνο Νάτση και τον Ηλία Γκογιάννο σε κείμενο Χρήστου Καρασαββίδη και σκηνοθεσία Γιάννη Ράμου.



Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης, εμπνευσμένη από την ιδέα του βιβλίου «Candy». Ο συγγραφέας χαρακτηρίζει το έργο ως προκλητικό και σκληρό, αμάλγαμα μυθοπλασίας και ποίησης, αγάπης και χιούμορ, για τον έρωτα, τα εμπόδια που συναντά, τους προσωπικούς μας εφιάλτες και τον εθισμό των ανθρώπων απέναντι σε κάθε είδους εξάρτηση.


vipnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου