Η καταγγελία της μητέρας της Τζωρτζίνας που «καίει» το «The Voice»! Δείτε τι είπε…


Μεγάλο ντόρο έκανε η αποχώρηση της ταλαντούχας Τζωρτζίνας Καραχάλιου την Κυριακή του Πάσχα από το «The Voice«.
Η τραγουδίστρια με τις ιδιαίτερες φωνητικές ικανότητες, που ανήκε στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου, έφυγε με το σχόλιο του τραγουδιστή coach της ότι «το κοινό δεν την ψήφισε ποτέ».

Η μητέρα της Τζωρτζίνας, Τammy Καραχάλιου δηλώνει στην εφημερίδα «Espresso»: «Δεν ισχύει, καθώς πολλοί φίλοι και φανς της κόρης μου την ψήφιζαν φανατικά και η ψήφος τους δε γινόταν αποδεκτή».

Kαι συνεχίζει: «Με το που μπήκε στο σόου η Τζωρτζίνα δημιουργήθηκαν στο διαδίκτυο δυο νέες σελίδες από θαυμαστές της που πραγματικά την υποστήριζαν με τη ψήφο τους και συνεχίζουν να τη στηρίζουν με κάθε τρόπο. Άλλωστε, αυτό φάνηκε και από τα πανό που αναρτούσαν στο στούντιο και από ότι στα live δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι φώναζαν το όνομα της με ενθουσιασμό. Μάλιστα αρκετοί από αυτούς μας έχουν πει ότι την ψήφιζαν με μηνύματα από το κινητό τους και στη συνέχεια ερχόταν η απάντηση «η ψήφος σας δεν καταμετρήθηκε» ενώ όταν έπαιρναν τηλέφωνο και στο τέλος, όταν πρόσθεταν το διψήφιο νούμερο της Τζωρτζίνας, η γραμμή δε λειτουργούσε. Πως είναι δυνατόν να μην την ψήφισε ποτέ κανένας, όπως ακούστηκε»;

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η Τζωρτζίνα ήδη πανηγυρίζει, καθώς λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το talent show του ΑΝΤ1 δέχτηκε προτάσεις από δισκογραφικές εταιρίες του εξωτερικού για να δοκιμάσει την τύχη της σε διεθνές επίπεδο.

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου