Οι πιο ωραίες γυναίκες των ποδοσφαιριστών του Μουντιάλ


Από τη Shakira μέχρι τη Sara Carbonero ιδού οι δέκα WAGs του φετινού Μουντιάλ.

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές τα δεύτερα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Μουντιάλ είναι οι αγαπημένες τους. Δες τις  10 πιο πολυσυζητημένες.
Άλλες είναι τραγουδίστριες, άλλες δημοσιογράφοι και πολλές μοντέλα. Αρκετές από εκείνες ήταν ήδη διάσημες ενώ κάποιες έγιναν γνωστές από τη σχέση ή το γάμο τους με τον εκάστοτε ποδοσφαιριστή. Σίγουρα, πολλές από εμάς θα ήθελαν να είναι στη θέση τους αφού και όμορφες είναι και επιτυχημένες και έχουν έναν διάσημο άνδρα στο πλευρό τους.

Shakira



Στην κορυφή της λίστας δε θα μπορούσε καμία άλλη εκτός από τη Shakira. Ο λόγος; Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στάθηκε αφορμή να γνωριστεί με τον νυν αγαπημένο της, Gerard Pique, ο οποίος παίζει με την εθνική Ισπανίας. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο, τον μικρό Milan, που είναι μόλις ενός έτους. Μπορεί να τους χωρίζει σχεδόν μια δεκαετία (36 η Shakira και 27 ο Gerard) ωστόσο παραμένουν ερωτευμένοι μέχρι σήμερα.

Irina Shayk



Η Ρωσίδα καλλονή είναι η αγαπημένη του Cristiano Ronaldo από το 2010. Το μοντέλο είναι εξίσου διάσημο με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται με την Εθνική Πορτογαλίας. Θεωρείται ένα από τα πρώτα όνοματα της γενιάς της και είναι το κεντρικό πρόσωπο πολλών οίκων μόδας. Το ζευγάρι αποφεύγει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με σκάνδαλα και προτιμά να ποζάρει αγαπημένο μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Christine Bleakley



H 35χρονη παρουσιάστρια, Christine Bleakley, είναι η αγαπημένη του Frank Lampard από το 2009. Γνωρίστηκαν στα Pride of Britain Awards με τη συνδρομή του Piers Morgan και δύο χρόνια μετά αρραβωνιάστηκαν κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού ταξιδιού στο Λος Άντζελες. Η Christine δεν είναι μια τυχαία παρουσιάστρια αφού έχει δουλέψει σε πολλές και σημαντικές δουλειές, μεταξύ αυτών και το σόου "Dancing On Ice".

Antonella Roccuzzo



Η αλλιώς η σύζυγος του Lionel Messi. Η ιστορία τους είναι αρκετά τρυφερή αφού γνωρίζονται από μικρά παιδιά. Ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού το 2008 και το 2012 ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, Thiago. Η Antonella φροντίζει να δείχνει την αγάπη της στον ποδοσφαιριστή που παίζει στην εθνική Αργεντινής αρκετά συχνά ακόμη και μέσω των social media. Επίσης, έχει "χτυπήσει" ένα τατουάζ στο χέρι της το οποίο γράφει το όνομα του γιου της και μια καρδιά.

Sarah Brandner



Η εντυπωσιακή Γερμανίδα και μοντέλο στο επάγγελμα είναι η αγαπημένη του συμπατριώτη της Bastian Schweinsteiger από το 2007! Η 25χρονη Sarah είναι σπουδαγμένο κορίτσι, αφού έχει πτυχείο στα μαθηματικά και στα οικονομικά. Το μοντέλο έχει ποζάρει για πολλά περιοδικά όπως το Sports Illustrated και το GQ Γερμανίας. Τα τελευταία χρόνια η Sarah ζει μαζί με τον ποδοσφαιρστή, στο Μόναχο.

Sara Carbonero



Αυτή τη γυναίκα, πολλές άλλες έχουν ζηλέψει. Διαθέτει στιλ, επίπεδο, ομορφιά και μυαλό. Το κορίτσι του Iker Casillas είναι παρουσιάστρια στην ισπανική τηλεόραση και δημοσιογράφος. Αξέχαστη είναι η στιγμή όταν ο Iker φίλησε στο στόμα την αγαπημένη του, την ώρα που της έδινε συνέντευξη, ενθουσιασμένος από την κατάκτηση του Μουντιάλ. Τον Ιανουάριο του 2014 η Sara έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, τον Martín Casillas Carbonero.

Coleen Rooney



Μια από τις γνωστότερες WAGs του κόσμου. Η Coleen είναι σύζυγος του Άγγλου ποδοσφαιριστή, Wayne Rooney και όσα και αν έχουν ακουστεί περί απιστίας του αθλητή, η παρουσιάστρια δεν έχει σκεφτεί καν να τον χωρίσει. Η Coleen γνώρισε τον Wayne στα 12 της χρόνια και έκαναν σχέση στα 16 τους. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2008 στην Ιταλία με έναν γάμο υπερπαραγωγή αφού κόστισε 2.5 εκατομμύρια λίρες. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά ενώ η Coleen σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι θα ταξιδέψει στην Βραζιλία στο πλευρό του Wayne.

Alex Gerrard



Η Alex Gerrard γνώρισε τον Steven Gerrard, αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας, το 2002 και παντρεύτηκαν το 2007. Η Alex είναι μοντέλο και δημοσιογράφος (με θέματα μόδας) ενώ παλιά ασχολιόταν με το μανικιούρ και το πεντικιούρ. Από το γάμο της με τον Steve έχουν αποκτήσει τρία παιδιά και δεν πρόκειται να ταξιδέψει στη Βραζιλία ύστερα από επιθυμία του συζύγου της για να παραμείνει συγκεντρωμένος στους αγώνες. Σωστός, ο Steve.

Jourdan Dunn



Το πανέμορφο μοντέλο Jourdan Dunn φέρεται να έχει σχέση με τον Άγγλο επιθετικό, Daniel Sturridge. Οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει τίποτα ωστόσο οι εμφανίσεις τους πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα. Πηγές από το περιβάλλον τους αναφέρουν πως το μοντέλο και ο ποδοσφαιριστής κρατούν χαμηλούς τόνους και έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση λίγο πριν αναχωρήσει ο Daniel με την εθνική ομάδα για τη Βραζιλία.

Ελένη Φουρέιρα



Last but not least η "δική μας" Ελένη Φουρέιρα. Η Ελένη τους τελευταίους μήνες έχει δεσμό με τον Γιώργο Σαμαρά και δηλώνει πολύ ερωτευμένη. Η τραγουδίστρια λόγω υποχρεώσεων της περιοδείας "The Ace Of Hearts Tour" μαζί με τον Σάκη Ρουβά, τους Onirama και τους Boys and Noise, δεν κατάφερε να ταξιδέψει στη Βραζιλία για να είναι κοντά στον αγαπημένο της, ωστόσο, κάτι μας λέει ότι θα φροντίσει να βλέπει τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος. Ακόμη και αν προβάλλονται ξημερώματα!



Πηγή:cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου