Τι να πάρεις οπωσδήποτε μαζί σου στις διακοπές!


Ετοιμάζεις ταξίδι μοναχά για πάρτη σου;
Επειδή μέσα σε μία βαλίτσα δεν χωράει ολόκληρη... ντουλαπίτσα, ο στυλίστας Μάνος Χατζηιωάννου δίνει συμβουλές για τα απαραίτητα που πρέπει να πάρεις στις διακοπές σου!

Ξέχνα στο σπίτι τα φύκια και τις μεταξωτές κορδέλες. Στις διακοπές δεν χρειάζεται πολυτέλεια, αλλά άνεση.

Σορτσάκια, βερμούδες, Tshirts, μαγιό, ένα ελαφρύ μπουφάν (μην τυχόν «βάλει» ψύχρα το βραδάκι), δύο – τρία πουκάμισα κατά προτίμηση λινά και ρούχα που θα σε «βολέψουν» στη θάλασσα.

Από παπούτσια ΔΕΝ θα χρειαστείς ψηλοτάκουνα αν είσαι κυρία και ΔΕΝ θα χρειαστείς σκαρπίνια αν είσαι κύριος, ενώ καλή ιδέα είναι να πάρεις περισσότερα από ένα ζευγάρια σαγιονάρες.

Στα αξεσουάρ, άφησε τους χρυσούς κρίκους στη μπιζουτιέρα και προτίμησε καλοκαιρινά κολιέ, το πολύ δύο βραδινές τσάντες, μία τσάντα θαλάσσης, αλλά και μία πασμίνα που μπορείς να την κάνεις σάλι όσο ταξιδεύεις με το καράβι.

Για να περιποιηθείς τον εαυτό σου όσο απολαμβάνεις τις διακοπές σου, βάλε οπωσδήποτε στην βαλίτσα σου οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, οδοντικό νήμα, την αγαπημένη σου βούρτσα ή χτένα, το προϊόν styling που χρησιμοποιείς καθημερινά, αφρόλουτρο, σαμπουάν, ξυραφάκι ή ξυριστική μηχανή.

Αντηλιακό, κρέμα σώματος και προσώπου, ενυδατικό γαλάκτωμα, μπατονέτες, ένα αποσμητικό και μία κολόνια πρέπει να μπουν στο νεσεσέρ σου, ενώ καλό θα είναι να πάρεις μαζί μία κρέμα για εγκαύματα ώστε να μην τρέχεις αν την «πάθεις».

Ο κ. Χατζηιωάννου συνιστά στις αναγνώστριες να έχουν περιποιηθεί τα νύχια τους πριν φύγουν για διακοπές και για το μακιγιάζ τους να πάρουν μαζί τα βασικά (make-up, πούδρα, μολύβι, μάσκαρα, ρουζ και lip-gloss).

Κι επειδή για τις βουτιές πας διακοπές, μην ξεχάσεις ψάθα, δύο – τρεις πετσέτες θαλάσσης, καπελάκι για τον ήλιο, φωτογραφική μηχανή για τις αναμνήσεις σου και... το αγαπημένο σου βιβλίο για να περνά η ώρα ευχάριστα!


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου