Ορέστης Καρνέζης – Γιώργος Σαμαράς – Ανδρέας Σάμαρης: Αυτοί είναι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν και εκτός γηπέδων!


Ο Ορέστης Καρνέζης, ο Γιώργος Σαμαράς και ο Ανδρέας Σάμαρης είναι τρεις από τους ποδοσφαιριστές της εθνικής μας ομάδας που εκτός από το ταλέντο τους, έχουν τραβήξει την προσοχή μας και για την εμφάνισή τους!

Ας ξεκινήσουμε ο Ορέστης Καρνέζης είναι μόλις 28 ετών, ταλαντούχος τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδος ενώ πριν λίγες ημέρες στο Ακαζού,όπου βρισκόταν για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που γίνεται στην Βραζιλία, ψηφίστηκε ως ο πιο sexy ποδοσφαιριστής της διοργάνωσης.


Γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο σε συνδυασμό με το μεγάλο του ταλέντο είχε σαν αποτέλεσμα πριν καλά- καλά τελειώσει το σχολείο, σε ηλικία 16 ετών να βρεθεί στην ομάδα του ΟΦΗ.


Σαν άνθρωπος του αρέσει να περνάει χρόνο με τους φίλους του, αλλά δεν διασκεδάζει πίνοντας ατελείωτες ώρες καφέ σε μια καφετέρια, ενώ είναι λάτρης της κρητικής κουζίνας. Όσον αφορά τις γυναίκες, δεν έχουν ακουστεί πολλά για την προσωπική του ζωή εκτός από μια κοπέλα που ακούει στο όνομα Πετρίνα.


Πάμε τώρα στον Γιώργο Σαμαρά. Ο Γιώργος γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 21 Φεβρουαρίου του 1985 και η πρώτη επαφή του με τον αθλητισμό ήταν το τένις, όμως με πατέρα ποδοσφαιριστή τον Γιάννη Σαμαρά που βρίσκεται στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, δεν άργησε να κολλήσει το μικρόβιο του ποδοσφαίρου. Γρήγορος, ευλύγιστος και εύστροφος σε ηλικία 16 ετών έφυγε για την Ολλανδία.


Στο εξωτερικό κάνει μια πολύ συντηρητική ζωή. Διπλές προπονήσεις, διάβασμα, αγγλικά, ιστορία και οικονομία είχε επιλέξει στο σχολείο Χέρενβεϊν. Μόνη του διασκέδαση dvd και κινηματογράφος.


Παιδικό του απωθημένο να παίξει στον ΟΦΗ και όταν σταματήσει η καριέρα του στο ποδόσφαιρο να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγοράσει ένα σπίτι στη θάλασσα. Ποια θα έχει στο πλευρό του; Όπως όλα δείχνουν την Ελένη Φουρέιρα. Μια σχέση που έχει αντέξει μετά από 5 χρόνια χωρισμού. Μάλιστα τα δάχτυλά τους κοσμούν παρόμοια τατουάζ.


«No one S» γράφει το ένα και «No one F» το άλλο. Δηλαδή «Κανείς σαν τον Σ(αμαρά)» και «Καμιά σαν την Φ(ουρέιρα)». Το ζευγάρι ξανάσμιξε τυχαία στους δρόμους του Μιλάνο, μετά από πέντε χρόνια και από τότε είναι αχώριστοι και πολύ ερωτευμένοι…


Και τέλος ο Ανδρέας Σάμαρης. Ο 25χρονος άσος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και η καριέρα του προμηνύεται λαμπρή. Ωστόσο, όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, ο δρόμος μόνο με ροδοπέταλα δεν ήταν στρωμένος. Ο Ανδρέας ξεκίνησε από τον ΠΑΟ Βάρδας της Ηλείας όπου είχε αγωνιστεί και ο πατέρας του. Η μητέρα του επέμενε ότι πρέπει να αφοσιωθεί περισσότερο στα μαθήματά του και λιγότερο στη μπάλα, ενώ ο ίδιος είχε μέσα το… μικρόβιο από τον πατέρα του. Κατάφερε να συνδυάσει, πάντως, και τα δύο αφού ήταν εξαιρετικός μαθητής στο σχολείο.


Η πρώτη μεγάλη στιγμή στην καριέρα του ήρθε το 2006 όταν τον απέκτησε η Παναχαϊκή.  Έκανε ντεμπούτο με την αχαϊκή ομάδα στις 6 Μαΐου του 2007 την 31η αγωνιστική της Γ’ Εθνική, αγωνιζόμενος για 77 λεπτά κόντρα στον Ατσαλένιο. Ακολούθησαν τρεις ακόμα συμμετοχές μέχρι το τέλος της σεζόν και ο 18χρονος άρχισε να εμφανίζεται στον χάρτη. Στη δεύτερή του σεζόν θα παίξει σε 19 ματς πρωταθλήματος και θα σκοράρει τρεις φορές, ενώ το 2008-09 θα πάρει ακόμα 16 συμμετοχές και παράλληλα θα χριστεί διεθνής με την Εθνική Νέων.


Στο φινάλε της χρονιάς ο Σάμαρης έχει ήδη καθιερωθεί στον Πανιώνιο, ήδη οι καμπάνες από τις μεγάλες ομάδες ηχούν. Ο Ολυμπιακός αποκτά τον παίκτη στις 30 Αυγούστου 2012, αφήνοντας τον ως δανεικό στον Πανιώνιο. Ο Ανδρέας είναι πλέον 23 ετών και κάτι μηνών, είναι αρχηγός του Πανιωνίου και ανήκει στον Ολυμπιακό. Οι φωνές της μάνας, δεν έχουν γίνει ενοχές επειδή δεν άκουσε τη συμβουλή της, αλλά -μετά από σκληρές προσπάθειες- χαρά ανείπωτη. Γι’ αυτό και το πρώτο του γκολ στη σεζόν 2012-2013, στις 26 Ιανουαρίου, τρέχει στην κάμερα και φωνάζει: «Μάνα, για σένα»!


Το καλοκαίρι του 2013 επιστρέφει στον Ολυμπιακό, με τον οποίο καθιερώνεται με «γεμάτες» χρονιές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Champions League. Παράλληλα, γίνεται το όνειρο πραγματικότητα και τον καλεί ο Σάντος στην αποστολή για τη Βραζιλία. Ο Ανδρέας μπαίνει στο 12’ λεπτό του αγώνα της εθνικής με την Ακτή Ελεφαντοστού και στο 42’ ήδη έχει ξεσηκώσει ένα ολόκληρο έθνος με το γκολ που πέτυχε.
Δείτε φωτογραφίες των τριών παικτών:













govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου