Ναταλία Γερμανού: «Ο Βερύκιος στον ομηρικό καυγά των παρουσιαστριών αναφερόταν σε εμένα και στην…»


Ο Δήμος Βερύκιος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά» και όταν παίχτηκε ένα βίντεο με το αποχαιρετιστήριο πάρτι –μετά από έξι χρόνια ρίχνει αυλαία- προχώρησε σε μια αποκάλυψη για δυο παρουσιάστριες που τσακώθηκαν για το χρώμα των μαλλιών τους.

Ο ίδιος είχε δηλώσει: «Εγώ σε αυτό το κανάλι είμαι από την πρώτη ημέρα που εξέπεμψε, δηλαδή είκοσι ακριβώς χρόνια. Γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα, γνωρίζω και τρομερό παρασκήνιο. Είδα στο βίντεο δύο κυρίες, αυτές οι κυρίες τώρα έχουν διαφορετικό χρώμα μαλλιών. Ξέρετε τι ομηρικούς καβγάδες είχαν κάνει; Πόσες φορές είχαν φτάσει στα ανώτατα πατώματα της διοίκησης για να βάψει η μια τα μαλλιά της άλλης άλλο χρώμα; Και λέω, όσο ήταν στο γυαλί μαζί, “Όχι θα έχουμε διαφορετικό χρώμα”».

Η Ναταλία Γερμανού του απάντησε: «Προφανώς αναφερόταν σε εμένα και την Σίσσυ Χρηστίδου όταν έγινε ξανθιά. Εκτιμώ το ενδιαφέρον του Δήμου Βερύκιου για τις τρίχες, παρ’ όλα αυτά με την Σίσσυ δεν τσακωθήκαμε ποτέ για τα μαλλιά μας και για κανέναν άλλο λόγο γιατί αλλιώς δε θα συνυπήρχαμε τόσο αρμονικά τρία χρόνια».

peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου