Τζ. Μπαλατσινού: Δες το άψογο κορμί της με μαγιό!(φωτό)


Πώς το διατηρεί; Τα διατροφικά μυστικά της..

Με nude μαγιό και πιο καλίγραμμη από ποτέ η Τζένη Μπαλατσινού κλέβει την παράσταση σε παραλία της Μυκόνου όπου ταξίδεψε αυθημερόν για τα γενέθλια του γιου της Μάξιμου. Η παρουσιάστρια αν και το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της το περνάει στο νησί της  Πάτμου θέλοντας να απομονωθεί και να ηρεμήσει βρέθηκε στο νησί των Ανέμων με αφορμή τα γενέθλια του γιου της Μάξιμου, τα οποία απόλαυσαν οιογενειακώς κάνοντας βουτιές στην παραλία της Φτελιάς.


Η Τζένη διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της, έχει αποκτήσει τρία παιδιά και όμως διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα και σέξι κορμιά της εγχώριας showbiz. Ποια είναι τα fitness μυστικά της;

Τηρεί τα γεύματα και αν στο ενδιάμεσο πεινάσει επιλέγει υγιεινά σνακ με φρούτα και λαχανικά. Το γεγονός ότι μαγειρεύει και η ίδια της δίνει μεγαλύτερο έλεγχο στις θερμίδες που καταναλώνει. Λάτρης της μεσογειακής διατροφής φροντίζει να μην λείπει από το καθημερινό διαιτολόγιό της το ελαιόλαδο, τα όσπρια και τα λαχανικά.


Το πιο σημαντικό βέβαια τόσο για το σώμα όσο και για το δέρμα είναι η ενυδάτωση. Πράγμα που σημαίνει ότι πίνει πολύ νερό. Φυσικά, από το πρόγραμμα δεν λείπει και η γυμναστική. Τρέξιμο, ποδήλατο, ελλειπτικό και τώρα το καλοκαίρι πολλά μπάνια.



Πηγή ΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου