Κωστόπουλος - Μπαλατσινού: Εικονικός χωρισμός;


Πριν από είκοσι μέρες έσκασε σαν βόμβα η ανακοίνωση χωρισμού τους.
Στην κυριολεξία χώρισαν και οι δρόμοι τους, αφού ο Πέτρος Κωστόπουλος τράβηξε για Μύκονο με τον γιο του Μάξιμο, φιλοξενούμενος καλού του φίλου, για να πνίξει τον καημό του, και η Τζένη Μπαλατσινού για Πάτμο.

Ο μικρός ήταν η αφορμή να τους φέρει και πάλι μαζί, αφού ήθελαν να γιορτάσουν οικογενειακά τα γενέθλια του πρίγκιπά τους με την παρουσιάστρια να ταξιδεύει για μια μέρα στο αιγαιοπελαγίτικο νησί. Οι παπαράτσι μυρίστηκαν την παρουσία της και καραδοκούσαν. Και αντί να παίξει το συνηθισμένο κρυφτό, το πρώην ζευγάρι έδωσε στο πιάτο τρυφερές φωτογραφίες από την κοσμοπολίτικη παραλία στη Φτελιά. Έκπληκτοι οι φωτογράφοι τούς απαθανάτισαν τον δε έκπτωτο αυτοκράτορα των μίντια που ξέρει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας, να βάζει λάδι στην πρώην σύζυγό του και αυτή να απολαμβάνει την περιποίησή του. Δεκαοκτώ χρόνια είναι αυτά, λέτε να κόβονται σε 20 μέρες; Άλλωστε 4-5 ημέρες πριν από την ανακοίνωση του διαζυγίου τους απαθανατίστηκαν χεράκι στην Αθήνα η παραλία θα τους χωρίσει;

«Μούφα» το διαζύγιο;

Οι τρυφερές φωτογραφίες που δεν φανερώνουν διόλου πρόσφατα χωρισμένο ζευγάρι έρχονται να ρίξουν κι άλλο λάδι στη φωτιά και να δώσουν τροφή στις κακές γλώσσες που θέλουν το διαζύγιό τους να είναι εικονικό, αφού όπως λέγεται, είναι μια προσπάθεια να περισώσουν ό,τι τους έχει μείνει σε περιουσιακά στοιχεία, τα οποία όπως εικάζεται πλέον είναι γραμμένα στην παρουσιάστρια ούτως ώστε, όπως λένε, να τα γλυτώσουν από την εφορία και τα χρέη σε τρίτους.

Πάντως, άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον λένε πως οι δύο τους βρίσκονται σε διάσταση από τον περασμένο Ιανουάριο, οπότε και ο παρουσιαστής μετακόμισε σε δικό του σπίτι λίγα μέτρα πιο κάτω από το δικό τους στο Ψυχικό, για να μη χάσει την επαφή με τα παιδιά του. Ο ίδιος πάντως αντέδρασε έντονα στην είδηση ότι το διαζύγιό τους είναι μαϊμού και σκέφτεται να κινηθεί νομικά. Από την άλλη τα κακά νέα έμαθε και η Τζένη, η οποία στεναχωρήθηκε αφού οι εν λόγω φήμες αμαυρώνουν το όνομα της οικογένειάς της!

mustonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου