8 tips για να κάνεις την επόμενη αποτρίχωσή σου στο μπικίνι ανώδυνη!


Τελικά μόνο ένας μαζοχιστής θα ανυπομονούσε για μία αποτρίχωση με κερί από την περιοχή του μπικίνι. Παρόλα αυτά δε χρειάζεται να πονάει τόσο πολύ. Υπάρχουν τρόποι για να μειώσεις τον πόνο και σου τους παρουσιάζουμε..

Προγραμμάτισε να την κάνεις μετά την περίοδό σου. Ο πόνος που μπορεί να νιώσεις την εβδομάδα μετά την περίοδό σου είναι λιγότερος από αυτόν θα νιώσεις πριν.

Ξεκίνα αργά αργά. Στην πρώτη αποτρίχωση μπικίνι που θα κάνεις καλό είναι να μην δοκιμάσεις το Brazilian. Αν είσαι νέα στην αποτρίχωση ξεκίνα με κάτι πιο απλό. Την επόμενη φορά που θα νιώθεις λιγότερο πόνο μπορείς να δοκιμάσεις κάτι πιο extreme.

Κάνε απολέπιση. Την ημέρα πριν την αποτρίχωση κάνε απολέπιση στο ντους. Αυτή θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα με αποτέλεσμα να αφαιρεθούν ακόμα και οι πιο μικρές τριχούλες κατά τη διάρκεια της αποτρίχωσης.

Μίλα. Μία καλή αισθητικός θα συνεργαστεί μαζί σου και θα σε κάνει να νιώσεις όσο πιο άνετα γίνεται. Μη νομίζεις ότι λέγοντάς της κάτι που σε απασχολεί θα την κάνεις να νιώσει άσχημα. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην έχει ξανακούσει.
Χρησιμοποίησε σκληρό κερί. Το σκληρό κερί είναι πιο καλό από το απαλό κερί. Έτσι, πήγαινε σε ένα κέντρο αισθητικής που το χρησιμοποιεί.

Πάρε ανάσες. Μπορεί να θέλεις να κρατάς την αναπνοή σου σε όλη τη διάρκεια της αποτρίχωσης αλλά οι αναπνοές βοηθούν στο να μειώνεται ο πόνος. Πάρε μία βαθιά ανάσα όταν η αισθητικός σου βάζει το κερί και άλλη μία όταν σου το αφαιρεί.

Να ξέρεις ποια σημεία είναι πιο ευαίσθητα. Μπορεί να μην το φαντάζεσαι αλλά το να σου αφαιρούν τρίχες από χαμηλά στην κοιλιά είναι πιο επίπονο από ότι από πιο χαμηλά.


Γύρνα το κεφάλι σου και βήξε. Όταν η αισθητικός πρόκειται να τραβήξει το κερί, βήξε. Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά το βήξιμο θα σου αποσπάσει την προσοχή από τον πόνο.




Γράφτηκε από 
Πηγή:faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου