Ο... ξαφνικός γάμος πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού! (Φωτογραφίες)


Έγινε γνωστός μέσα από τις πετυχημένες σειρές "Της αγάπης μαχαιριά", "Απαγορευμένη αγάπη" και "Ας πρόσεχες".

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Σμαράγδα Θεοδότου. Ο γάμος τους έγινε στην Άνδρο.


Υπάρχει και η άλλη Ανδρος -εκτός από τα Αχλα- και ένα αγαπημένο ζευγάρι την ανακάλυψε και την έχρισε τον ιδανικό τόπο για να κάνει το μεγάλο βήμα από την εργένικη ζωή στον έγγαμο βίο. Σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού των Κυκλάδων, το Βιτάλι, έγινε το περασμένο Σάββατο ο γάμος του Δημήτρη Μενούνου!


Ο ηθοποιός (γνωστός από τη συμμετοχή του σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, όπως "Της αγάπης μαχαιριά", "Απαγορευμένη αγάπη", "Ας πρόσεχες") παντρεύτηκε ύστερα από έξι χρόνια σχέσης την αγαπημένη του Σμαράγδα Θεοδότου. Η Σμαράγδα είναι στέλεχος σε πολυεθνική
εταιρία στον τομέα Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων.Το σκηνικό ήταν μαγευτικό. Σε σχετικά κοντινή απόσταση από τα πολυδιαφημισμένα (ελέω Ελένης Μενεγάκη) Αχλα στήθηκε ένα μεγάλο γαμήλιο και άκρως καλοκαιρινό... πάρτι, όπως ακριβώς το είχαν φανταστεί οι δύο ερωτευμένοι. Το μυστήριο τελέστηκε στο ξωκλήσι της Γενέσεως της Θεοτόκου, σε κλειστό κύκλο, με κουμπάρους τρεις κολλητούς φίλους του ζευγαριού: τη Θέμιδα Παπαδοπούλου, τον Εντυ Διαμαντόπουλο και την Juliana Τriantafilopoulos.


Αξίζει να πούμε ότι μόλις ακούστηκε από τον παπά το γνωστό "η δε γυνή να φοβήται τον άντρα", η νύφη έψαχνε αγωνιωδώς το πόδι του γαμπρού για να το πατήσει, αλλά εκείνος είχε προνοήσει και το είχε σηκώσει!


Οι καλεσμένοι 
Τους φίλους τους τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η γυναίκα του Ιωάννα Μαρτζούκου.


Ακολούθησε γαμήλια δεξίωση σε παραλιακό κέντρο, όπου τον χορό άνοιξαν -ως είθισται- οι νεόνυμφοι με το αγαπημένο τους τραγούδι "Sometimes" των James. Tην επόμενη μέρα το ζευγάρι δεν κάθισε να χαλαρώσει, όπως οι περισσότεροι νιόπαντροι. Αντίθετα, διοργάνωσε ακόμη ένα ξέφρενο πάρτι στο beach bar Χρυσή Αμμος, όπου δεν έλειψαν οι εκπλήξεις. Η νύφη μπήκε με το νυφικό στη θάλασσα παρέα με όλες τις φίλες της ξεσηκώνοντας την παραλία, ενώ ο γαμπρός (τα τελευταία χρόνια μαζί με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο σχολίαζε το παιχνίδι "Wipe Οut") επιδόθηκε σε χορευτικές φιγούρες.


Οσο για το νυφικό, ήταν σε ρομαντικό ύφος και έφερε την υπογραφή του Βλάσση Χολέβα, ενώ το κοστούμι του γαμπρού έραψε ο G. Papadogamvros. Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το "παρών" ήταν φυσικά οι γονείς της νύφης Γιάννης Θεόδοτος και Δέσποινα Καλασούντα και η αδερφή της Ελευθερία Θεοδότου, η οποία από τη μεγάλη συγκίνηση δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Οι γονείς του γαμπρού δεν ζουν και στο μυστήριο τίμησε την οικογένεια η αδερφή του Δημήτρη, Ντία Μενούνου με τον άντρα της Αριστείδη Φαναριώτη και την κόρη τους Κατερίνα, που ήταν και παρανυφάκι.



Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου