Η Κόρτνει Καρντάσιαν αγόρασε το σπίτι των ονείρων μας! Δες τις πρώτες φωτό


Αν δεν έχεις δει το νέο σπίτι της εγκυμονούσας Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, ήρθε η ώρα να ρίξεις μία ματιά και να ζηλέψεις κυρίως με τον τεράστιο κήπο του αλλά και τους εντυπωσιακούς εσωτερικούς του χώρους.

 Το σπίτι περιλαμβάνει έξι υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια, ένα σπα, ασανσέρ, πισίνα και ένα γήπεδο του μπάσκετ. Συνολικά καλύπτει μία έκταση 12000 τετραγωνικών μέτρων και παρόλο που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τα δικά μας σπίτια, σίγουρα μπορούμε να πάρουμε μερικές ιδέες διακόσμησης.

Η κύρια είσοδος του σπιτιού είναι πραγματικά εντυπωσιακή ενώ αυτό που μας αρέσει περισσότερο είναι το φυσικό φως που μπαίνει στο χώρο από τις τεράστιες τζαμαρίες. Αν έχεις και εσύ τζαμαρία στο σαλόνι σου μην την κλείνεις συνεχώς με τις κουρτίνες. Το φως του ήλιου είναι ζωή. Άνοιξε διάπλατα τις κουρτίνες και θα δεις αμέσως τη διάθεσή σου να αλλάζει.



Μπορεί να μην είναι τόσο τεράστιο το μπάνιο σου αλλά σίγουρα ένας μίνιμαλ χώρος όπου θα μπορείς να απολαμβάνεις το μπάνιο σου είναι σημαντικός για να χαλαρώνεις μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά. Φρόντιζε να βάζεις όλα τα μικροαντικείμενα στα ντουλαπάκια του μπάνιου σου (αν αυτό είναι εφικτό) έτσι ώστε να διατηρείς το χώρο καθαρό και γεμάτο γαλήνη.



Τα έπιπλα του σαλονιού είναι όλα σε γήινους τόνους ενώ αυτό που μας άρεσε πολύ είναι τα μικρά φωτιστικά στους γύρω τοίχους που δίνουν φως στο σαλόνι ενώ ταυτόχρονα εξοικονομούν και χώρο.



Για το playroom του σπιτιού όπου παίζουν τα δύο παιδιά της Κόρτνεϊ δεν μπορούμε να πούμε τίποτα παρά να κάτσουμε μία στιγμή και να το θαυμάσουμε.



Η τραπεζαρία από την άλλη, σε αντίθεση με το υπόλοιπο σπίτι που είναι ιδιαιτέρως μίνιμαλ και πολύ απλά διακοσμημένο, έχει το δικό της χαρακτήρα. Το στραβοκομμένο τραπέζι που μοιάζει με ένα κομμάτι ξύλο που το προχειρόκοψαν είναι φανταστικό. Αν είσαι φαν των vintage αντικειμένων με ιδιαιτερότητα, όπως είναι αυτό, τότε θα το λατρέψεις.



Η κουζίνα της Κόρτνεϊ δεν έχει έναν ενιαίο πάγκο, όπως έχουν οι περισσότερες, αλλά ο κυρίως πάγκος χωρίζεται σε δύο για μεγαλύτερη ευκινισία στο χώρο. Το παν, βέβαια, για τέλεια κουζίνα είναι να είναι πεντακάθαρη και τέλεια τακτοποιημένη πράγμα που βλέπουμε και εδώ.



Η εντοιχισμένη τηλεόραση σίγουρα είναι η τέλεια λύση για εξοικονόμιση χώρου στο υπνοδωμάτιό σου ενώ είναι πολύ σημαντικό (εφόσον κάτι τέτοιο είναι εφικτό λόγω χώρου) να έχεις έστω και ένα μικρό τραπεζάκι-πάγκο στα πόδια του κρεβατιού σου για να ακουμπάς πράγματα και να κάθεσαι για να φοράς τα παπούτσια σου και να ετοιμάζεσαι λίγο πριν φύγεις για τη δουλειά.




faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου