Vanessa Paradis: Έγινε η σκιά του εαυτού της


Η εικόνα της σοκάρει.

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσαμε και ακόμη περισσότερο όταν καταλάβαμε πως πρόκειται για την Vanesa Paradis. Η σημερινή της εικόνα σοκάρει πραγματικά και δεν θυμίζει σε τίποτα την πανέμορφη σταρ. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το μοντέλο από την Γαλλία έγινε η σκιά του εαυτού της. Σε μαύρα χάλια εμφανίστηκε στο LAX, δείχνοντας φανερά κουρασμένη φορώντας ένα over-sized γκρίζο hoodie. Αν και είναι γνωστή για την παράξενη ομορφιά της, αυτή την φορά μας απογοήτευση. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, υπερβολικά αδύνατη και με κουρασμένο πρόσωπο δεν είχε καμία σχέση με τον καλό παλιό εαυτό της.


Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια της 41χρονης τράβηξαν την προσοχή μας, αν και η ίδια προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπό της κάτω από τον σκούφο του hoodie της.

Πάντως αυτή την φορά δεν παίρνει εύσημα για τις στιλιστικές της επιλογές. Το παράκανε με το ατημέλητο καθημερινό look διαλέγοντας τα πιο φαρδιά ρούχα που είχε στην γκαρνταρόμπα της, τα οποία συνδύασε με μάλλινες μπότες. Ένα outfit που δεν την κολάκευε καθόλου και δεν θέλουμε να την ξαναδούμε ποτέ μέσα σε αυτό.

mustonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου