Ο Γιώργος Λιανός ξεκαθαρίζει αν το «Όλα παίζουν» θα είναι ίδιο με το «Δέστε τους»


Όσα είπε για το νέο του ξεκίνημα στον Alpha!

Ο Γιώργος Λιανός σε συνέντευξή που παραχώρησε στο «ΕΓΩ!Weekly» μίλησε για τη συμμετοχή του στη νέα εκπομπή του Alpha, «Όλα παίζουν», αναφέρθηκε στις ομοιότητες που τυχόν θα έχει με το «Δέστε τους», αποκάλυψε αν θα υπάρχει κάποιος που θα είναι  ο leader της εκπομπής, και εξομολογήθηκε αν τον αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης.

«Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τις δύο εκπομπές. Φυσικά έχει τη νοοτροπία του ψυχαγωγικού προγράμματος. Αλλά επειδή αλλάζουν και τα πρόσωπα, δεν είναι το ίδιο με το Δέστε τους . Και αυτό που μου αρέσει πολύ είναι πως η εκπομπή στήνεται ουσιαστικά και πάνω στις πολύ ωραίες προσωπικές ιδέες των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτήν. Μόνο τις μισές από αυτές να υλοποιήσουμε, θα έχουμε αρκετό γέλιο!», είπε ο τραγουδιστής και παρουσιαστής για τη νέα εκπομπή του Alpha.

Αναφορικά με το αν θα υπάρχει κάποιος από τους τέσσερις παρουσιαστές που θα έχει ένα μικρό προβάδισμα από τους υπόλοιπους, ο ίδιος τόνισε «Δεν θα υπάρχει κάποιος που να ξεχωρίζει με τους άλλους να τον ακολουθούν. Ο καθένας θα κάνει δικά του πράγματα, είμαστε χέρι-χέρι σε αυτό. Έχουμε ξεκινήσει τις πρόβες και είμαι ενθουσιασμένος από την προετοιμασία! Θα κάνω πράγματα που συνηθίζω ακόμα και όταν βρίσκομαι on stage στις συναυλίες μου. Αυτό μου δίνει τρομερή ενέργεια. Στο πρωινό, λόγω της μορφής του προγράμματος, δεν μπορούσα να κάνω κάτι ανάλογο».

Όσο για τα νούμερα τηλεθέασης και το κατά πόσο τον αγχώνουν, σημείωσε «Δεν με αγχώνει καθόλου, παρόλο που θα ήταν φυσιολογικό κάτι τέτοιο, καθώς ερχόμαστε έπειτα από ένα πολύ πετυχημένο προϊόν. Η στάση όμως των ανθρώπων του Alpha μας δείχνει ότι στηρίζει πάρα πολύ αυτήν τη ζώνη. Το βλέπουμε και τώρα στην προετοιμασία από την αποδοχή που έχουν οι ιδέες μας. Το "Δέστε τους" τελείωσε, η λαδί γόβα τελείωσε και είμαστε έτοιμοι για καινούργια πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου