Θανάσης Τσαλταμπάσης: Η σχέση με τη σύντροφό του και η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του


Ο γνωστός ηθοποιός μιλάει για όλα!

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» μίλησε για τη σχέση του με τη σύντροφό του, Αγοραστή Αρβανίτη, για το ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά και για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του.


Για τη σύντροφό του και τη σχέση τους, ο ηθοποιός δήλωσε «Μένουμε μαζί, δεν ξέρω τι αλλάζει το να είσαι παντρεμένος. Συμβιώνουμε, οπότε η ζωή μας είναι σαν παντρεμένοι. Ο γάμος είναι στο μυαλό μας, πέρα από αυτό που γίνεται στην εκκλησία και το γλέντι μετά, ότι πια επισημοποιείς τη σχέση σου και όλος ο κόσμος ξέρει ότι είσαι επίσημα με αυτόν τον άνθρωπο, μόνο αυτό αλλάζει», ενώ στην ερώτηση αν έχουν φτάσει ποτέ κοντά στον χωρισμό, είπε: «Είμαστε πολύ αγαπημένοι από την πρώτη στιγμή μέχρι τώρα. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει δυσκολίες».

Όσο για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, ο ίδιος εξομολογήθηκε «Πριν από 3 χρόνια, που είχε αυτή τη ριμάδα την αρρώστια ένας θείος μου, που τον έζησα και ήμουν μπροστά την ώρα που έφευγε η ψυχή του. Ήταν μια πολύ έντονη στιγμή. Όταν έβλεπα έναν άνθρωπο μέρα με τη μέρα πώς άλλαζε και πώς έσβηνε σιγά-σιγά, ήταν μια στιγμή που με είχε επηρεάσει για αρκετό καιρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου