Χριστίνα Μαραγκόζη: Λυπημένη που δεν σέβονται τη μνήμη του Αντώνη Βαρδή


Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που γίνεται.
Η Χριστίνα Μαραγκόζη είναι στεναχωρημένη αλλά και πικραμένη. Χτες κυκλοφόρησε διαδικτυακά μια παλιά συνέντευξη της από το 1996 στην οποία μιλά για τον άσχημο χωρισμό της με τον Αντώνη Βαρδή. Εκεί αναφέρεται στα όσα πέρασε. Αφορμή βέβαια για να βγει στην επιφάνεια ήταν η απαγόρευση της κόρης του Βαρδή στη Μαραγκόζη να παρευρεθεί στην κηδεία! Τίτλος του άρθρου: «Να γιατί η Καλλιστώ Βαρδή δεν ήθελε την Μαραγκόζη στην κηδεία του πατέρα της».

Όπως είπε, άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον, η Μαραγκόζη είναι στεναχωρημένη και προβληματισμένη που δεν σέβονται τη μνήμη του Αντώνη Βαρδη. Τόσα χρόνια δεν έχει μιλήσει, δεν έχει αντιδράσει παρά τα διάφορα κακόβουλα σχόλια και κρατά μια αξιοπρεπέστατη στάση! Και τώρα, με αφορμή την κηδεία του πρώην συζύγου της, είναι στο επίκεντρο για λάθος λόγους! Το μόνο συναίσθημα που νιώθει είναι η θλίψη για τον χαμό του πρώην συζύγου της αλλά και όσων δεν τον σέβονται τώρα που έφυγε από τη ζωή. Η ίδια προσπαθεί να προστατεύσει την οικογένεια της, έχει και μια κόρη 11 ετών, και να συνεχίσει την πολύ ήρεμη ζωή της,

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντώνης Βαρδής δυο μήνες πριν φύγει από τη ζωή είχε μιλήσει μαζί της τηλεφωνικά καθώς η Μαραγκόζη εκτός από τα νέα που μάθαινε για την υγεία του ήθελε να ακούσει και τον ίδιο και να του δηλώσει τη συμπαράστασή της. Οι δυο τους φαίνεται πως είχαν ξεχάσει τα παλιά και σκεφτόντουσαν ανθρώπινα… Αυτό τα λέει όλα. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά της εδώ και 6 μήνες έχει ετοιμάσει τραγούδια με την Σάννυ Μπαλτζή και μάλιστα είχαν ταξιδέψει στην Νέα Υόρκη όπου πραγματοποίησαν τα γυρίσματα βίντεο κλιπ.

peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου