Ελεονώρα Μελέτη: «Έκανε την ιερόδουλη στη Συγγρού για τις ανάγκες ρεπορτάζ»


Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πολλά!

Η Ελεονώρα Μελέτη, λίγες μέρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της καινούριας της εκπομπής #hashtag, μίλησε στο περιοδικό PEOPLE και συγκεκριμένα μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως σε ένα επεισόδιο της εκπομπής η Ελεονώρα έζησε πρωτόγνωρες εμπειρίες στα πεζοδρόμια της λεωφόρου Συγγρού.

Η ίδια αποκάλυψε: «Μεταμφιέστηκα και έκανα πιάτσα στη Συγγρού. Δε με αναγνώρισε κανείς. Είναι πάρα πολύ εύκολο να χαρακτηρίσεις μία γυναίκα πόρνη, αλλά πολύ δύσκολο να ακούσεις τη δική της σκέψη, αλλά και την ανάγκη που την οδήγησε στο πεζοδρόμιο».

Η Ελεονώρα  Μελέτη είπε στη συνέντευξή της πως φερόταν κανονικά σαν μία γυναίκα που εκδιδόταν και είχε μάθει να κάνει ανάλογους διαλόγους: «Υπάρχει ειδική γλώσσα που χρησιμοποιείται για να πεις σε έναν υποψήφιο πελάτη πως δε θέλεις να συνεχίσεις μαζί του. Πιο πριν δασκαλεύτηκα».

Τέλος η Ελεονώρα μίλησε για το αν θα χρησιμοποιούσε κρυφή κάμερα για χάρη ενός ρεπορτάζ: «Βάσει νόμου, η κρυφή κάμερα έχει απαγορευτεί. Είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ οφείλω να σεβαστώ αυτή την απόφαση. Αν, όμως, για τις ανάγκες ενός πολύ σημαντικού ρεπορτάζ, χρειαστεί να εξασφαλίσω μια μαρτυρία ή ένα οπτικό ντοκουμέντο, είμαι σίγουρη πως θα το κατορθώσω με κάθε τρόπο».

faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου