H ΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΗ: Κι όμως το είπε ο έρωτας της ζωής της!!!


Πώς γίνεται ο ηθοποιός που υποδυόταν τον έρωτα της ζωής της, να μιλάει τόσο άσχημα για την Κάρι;

O Κρις Νοθ, που υποδυόταν τον Mr. Big στο Sex and the City, έκανε πολλές γυναίκες έξαλλες όταν χαρακτήρισε σε συνέντευξή του την Κάρι Μπράντσο "πόρνη".

Ο ηθοποιός μιλούσε στο news.com.au σχετικά με τη σειρά όταν αναφέρθηκε στην τρικυμιώδη σχέση του ζευγαριού. "Ο Big ήταν ισχυρός γιατί είχε πολλά χρήματα και έδειχνε να έχει το πάνω χέρι στη σχέση, αλλά συναισθηματικά ήταν ένα ναυάγιο".




"Ή, καλύτερα, ήταν ο εαυτός του. Ένα από τα πράγματα που προσπαθώ να εξηγώ στον κόσμο ήταν πώς ποτέ δεν προσπάθησε να δείχνει κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά ήταν. Η Kάρι ήταν εκείνη που προσπαθούσε να τον κάνει κάτι που δεν ήταν. Εκείνος ήταν πάντα ειλικρινής μαζί της, ποτέ δεν την απάτησε. Η σχέση δεν λειτούργησε, εκείνος προχώρησε και παντρεύτηκε και εκείνη προχώρησε με... πόσους άντρες είπαμε ότι είχε; Ω, ήταν μεγάλη πόρνη!".






Και ενώ είμαστε βέβαιες ότι ο Νοθ έκανε πλάκα, είναι πάντα θλιβερό να ακούς μια γυναίκα να αποκαλείται έτσι. Για να μην αναφέρουμε ότι εκείνος ήταν τελικά ο μοιχός αφού απατούσε τη γυναίκα του με την Κάρι.

Η σεναριογράφος της σειράς Τζένι Μπικς σχολίασε: "Αυτό θα το έλεγε μόνο ο Mr. Big. O Big πήγε με την Κάρι όσο ήταν παντρεμένος με τη Νατάσα και αυτό ήταν αρκετά πρόστυχο". Γνωρίστε τις 6 γυναίκες που έγραφαν το Sex and the City.

Το καλύτερο όμως νέο για τις φαν της σειράς που περιμένουν το Sex and the City 3 έρχεται από το timeline της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Η ηθοποιός τουίταρε στην συνάδελφό της Cristin Davis (που έπαιζε τη Σάρλοτ) ένα μήνυμα που έλεγε "Έμαθες τα νέα;". Και η Κρίστιν απάντησε "Ναι! Πείτε μου μόνο πότε θα γιορτάσουμε".


marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου