Φάτε αυτό το «Νόστιμο» Κύπελλο του Καφέ Μόλις τον Τελειώσετε


Τα ποτηράκια του καφέ που παίρνουμε από τα διάφορα cafe είναι μιας χρήσης και επομένως αποτελούν μια τεράστια πηγή αποβλήτων.
Μόνο στις ΗΠΑ πετάγονται ετησίως 25 δισεκατομμύρια πλαστικά και χάρτινα κύπελλα καφέ. Επομένως, η ιδέα του να τρώγεται το ποτηράκι του καφέ σας, ακούγεται ως μια καταπληκτική ιδέα.

To Scoff-ee είναι ένα κύπελλο για καφέ φτιαγμένο από μπισκότο, λευκή σοκολάτα και μια λεπτή στρώση ζάχαρης. Το ποτηράκι αυτό αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στα καταστήματα KFC στη Μεγάλη Βρετανία.


Πώς θα σας φαινόταν να τρώγατε το ποτηράκι του καφέ σας αφού τον πιείτε πρώτα;

Μπορεί να μην ακούγεται ως το πιο υγιεινό πράγμα στον κόσμο (και δεν είναι για κάθε μέρα) αλλά τουλάχιστον δεν θα πάει χαμένο το ποτηράκι.


Το ποτηράκι σχεδιάστηκε από την εταιρία Robin Collective και επιτρέπει σε όλους να πίνουν τον καφέ τους και να τρώνε και το κουλουράκι τους μαζί. Όσο πίνετε τον καφέ σας η στρώση λευκής σοκολάτας λιώνει, δίνει μια γλυκιά γεύση στον καφέ σας και προστατεύει και το ποτηράκι από το να λιώσει.


Το ποτηράκι του καφέ είναι φτιαγμένο από ένα λαχταριστό cookie καθένα από τα οποία έχει και ένα διαφορετικό άρωμα για να διαλέξετε.

Αυτό που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως υπάρχουν διαφόρων ειδών μπισκότα και το καθένα από αυτά έχει ένα διαφορετικό άρωμα.

Τα ποτηράκια θα κυκλοφορήσουν στη Μεγάλη Βρετανία το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν θα τα δούμε και στη χώρα μας κάποια στιγμή. Αυτό που μάλλον είναι αναπόφευκτο είναι πως κατά πάσα πιθανότητα ο καφές θα είναι λίγο πιο ακριβός απ' ό,τι τον έχουν συνηθίσει οι Βρετανοί.


http://spirossoulis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου