Γιάννης-Καλλιστώ Βαρδή: Δείτε πώς εκφράζουν τον πόνο τους έξι μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα τους


Έχουν περάσει κιόλας έξι μήνες από όταν «έφυγε» από τη ζωή ένας από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της Ελλάδας, ο Αντώνης Βαρδής.

Τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου 2014 στο νοσοκομείο Υγεία, άφησε την τελευταία του πνοή ο μουσικοσυνθέτης βυθίζοντας την οικογένεια του και όλη την χώρα σε πένθος. Σήμερα, 2 Μαρτίου έχοντας περάσει έξι μήνες τα παιδία του Γιάννης και Καλλιστώ τίμησαν τη μνήμη του πατέρα τους με το δικό τους τρόπο, μέσα από τα social media.

Ο Γιάννης ανεβάζοντας  μια φωτογραφία του πατέρα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, επέλεξε να εκφράσει το πόσο του λείπει, με την λεζάντα να γράφει «έξι μήνες»! Πολλοί φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν και να δώσουν δύναμη στον καλλιτέχνη.


Επίσης, μέσα από το Facebook του, νωρίς το πρωί έγραψε ένα status με τον χαρακτηριστικό αριθμό 6, που είναι οι μήνες που δεν είναι μαζί του ο πατέρας του που λάτρευε.



Η Καλλιστώ συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας το τραγούδι «Το Σ’ Αγαπώ Μπορεί» της  Δήμητρας Γαλάνη, συνοδεύοντας το με τη λεζάντα: «Ήρθες στον ύπνο μου και μου είπες να ακούω αυτό το κομμάτι. Αυτό κάνω… έξι μήνες»!




Η ίδια ανέβασε ακόμη μια φωτογραφία στο Instagram που γράφει πάνω λέξεις που εκφράζουν απόλυτα τα συναισθήματα της: «Μου λείπεις»!




peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου