Να πώς να βάλεις τα παπούτσια σου σε τάξη


Ιδέες και πρακτικές λύσεις για αποθήκευση ακόμη και όταν υπάρχει έλλειψη χώρου

Μπαλαρίνες, μπότες, γόβες, τακούνια, πέδιλα… τα παπούτσια είναι ο καλύτερος φίλος για τις γυναίκες, καθώς αποτελούν τον τέλειο σύμμαχό μας και μας κάνουν να δείχνουμε πιο λεπτές και πιο όμορφες. Είναι οι φίλος που ακόμη κι αν πάρουμε κανένα κιλάκι παραπάνω θα παραμείνει εκεί, δίπλα μας, πάντοτε έτοιμος να μας «ανεβάσει», ενώ ακόμη και η διαδικασία της αγοράς των παπουτσιών μας γοητεύει και μας κάνει να νιώθουμε απέραντη ευτυχία.
Δυστυχώς κάθε γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με το εξής πρόβλημα: «Πού να τα βάλω; Πώς να τα τακτοποιήσω;» Κι επειδή δεν είμαστε τόσο τυχερές όσο κάποιες πρωταγωνίστριες σε ταινίες, οι οποίες έχουν εξασφαλίσει ένα ολόκληρο δωμάτιο ακόμη και για τα παπούτσια τους, εμείς, λοιπόν, οι κοινές θνητές πρέπει να αρκεστούμε στο λιγοστό χώρο που έχουμε διαθέσιμο και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούσε μέσα σε αυτόν. Για όλες όσες λατρεύουν τα παπούτσια αποτελεί πραγματική σπαζοκεφαλιά το να εξοικονομήσουν λίγο χώρο για να βολέψουν αυτή την εξαίσια συλλογή τους.

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι κάποιες ιδέες χαριτωμένες, πρακτικές αλλά και δημιουργικές, ώστε να υπάρχει τάξη στο σπίτι και να είναι όλα σε σειρά και σε εμφανή θέση. Μπορείς να τοποθετήσεις τα παπούτσια σου σε διαφανή κουτιά και να τα βάλεις στην ντουλάπα. Έτσι, θα είναι πιο εύκολο να βρεις εύκολα αυτό που αναζητάς, ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζεσαι.  Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε τα κανονικά κουτιά που ήδη έχεις, και κόλλα πάνω τους τη φωτογραφία των παπουτσιών που έχεις τοποθετήσει μέσα.

Στην αγορά υπάρχουν πολλές ραφιέρες για υποδήματα σε κάθε μέγεθος. Για παράδειγμα, οι μικρές που απεικονίζονται παρακάτω μπορούν να τοποθετηθούν ακόμη και στο διάδρομο ή πίσω από την πόρτα.
Είναι σημαντικό να μην τοποθετείς τα παπούτσια κάτω από το κρεβάτι ή μέσα στη ντουλάπα «χύμα», ώστε να αποφεύγεις την ακαταστασία και τις δυσάρεστες οσμές. Γι’ αυτό το λόγο και είναι πιο πρακτικά τα κουτιά αποθήκευσης. Μια καλή ιδέα θα ήταν να τα τοποθετήσεις με τέτοιο τρόπο και σε τέτοιο σημείο, ώστε να είναι εντός του οπτικού σου πεδίου κάθε φορά που θα αναζητήσεις τα παπούτσια σου, σαν σε βιτρίνα καταστήματος.
Μέσα από το παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό θα μάθεις ποιες είναι οι δικές μας προτάσεις για την πιο πρακτική αποθήκευση παπουτσιών.


















faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου