Από κύκνοι... ασχημόπαπα: Αυτές είναι οι stars με την... μεγαλύτερη εμφανισιακή κατρακύλα!


Αντί να ομορφαίνουν με τον καιρό γίνονται όλο και χειρότερες!

Tο παραμύθι έλεγε ότι το ασχημόπαπο έγινε κύκνος, κάτι που λίγο πολύ ισχύει και στη ζωή. Όχι φυσικά ότι τα παιδιά ή τα μωρά είναι άσχημα, το αντίθετο εννοείται, αλλά είναι γνωστό και κοινώς αποδεκτό ότι όσο περνούν τα χρόνια, η εμφάνιση του ανθρώπου αλλάζει, ωριμάζει και γίνεται καλύτερη και πιο προσεγμένη!
Είναι βέβαια και κάποιες star, οι οποίες όταν πρωτοξεκίνησαν ήταν κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά, με τα προγνωστικά να τις ανακηρύσσουν καλλονές του μέλλοντος. Κι όμως, όλοι διαψεύστηκαν πανηγυρικά μιας και τα συγκεκριμένα κορίτσια όσο μεγαλώνουν γίνονται χειρότερες ενώ κάποιες φτάνουν στο σημείο να μη θυμίζουν καν τον παλιό, φρέσκο και όμορφο εαυτό τους.
Το αστείο δε της υπόθεσης είναι ότι οι ίδιες δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν την εμφανισιακή τους κατρακύλα, με αποτέλεσμα να κάνουν υπερβολές και φυσικά κακόγουστες εμφανίσεις, όλα στο βωμό της δημοσιότητας.
Ας πάμε να δούμε τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα που από κύκνοι έγιναν ασχημόπαπα!


H Μiley Cyrus ξεκίνησε ως μια γλυκιά έφηβη! Η οποία πλέον έχει μετατραπεί σε κάτι που ούτε και η ίδια ξέρει ενώ κυκλοφορεί μονίμως με τα απολύτως απαραίτητα!
H Μiley Cyrus ξεκίνησε ως μια γλυκιά έφηβη!





Η Rihanna ήταν πάντα όμορφη, ταλαντούχα και... φυσιολογική!Τώρα αγγίζει τα όρια του trash ενώ οι καταχρήσεις της έχουν αγγίξει ανησυχητικά επίπεδα





Η Lady GaGa δεν ήταν πάντοτε ανατρεπτική και ιδιαίτερη αλλά εντυπωσιακή.Τώρα πια το έχει χάσει τελείως ενώ για κάποιο λόγο θέλει απλά να φαίνεται άσχημη





Η Amanda Bynes ήταν μία Λολίτα αμερικάνικων εφηβικών ταινιών που όλοι θα ήθελαν για κόρη τους.



Πλέον κυκλοφορεί κάπως... έτσι!



Η Lil Kim ήταν πάντα ιδιαίτερη παρουσία.Τώρα δε θυμίζει καν άνθρωπο!





Η Britney Spears υπήρξε huge star και μία γλυκιά και όμορφη έφηβη.


Σήμερα, χωρίς φυσικά να την έχουν πάρει τα χρόνια, μοιάζει με μαμά της Britney που πρωτογνωρίσαμε




Η Taylor Momsen ήταν ένα γλυκό ξανθό κορίτσι!



Πλέον θυμίζει... σατανίστρια!



queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου