Δείτε 17 χρόνια μετά, τους πρωταγωνιστές του Sex and the City…


Στις 6 Ιουνίου 1998 προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο του Sex and the City στην Αμερική, με το φινάλε να γράφεται στις 22 Φεβρουαρίου 2004.
Οι περιπέτειες των πρωταγωνιστών συνεχίστηκαν στις δύο ταινίες που ακολούθησαν το 2008 και το 2010, με τις επαναλήψεις της σειράς να μην σταματούν τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Κάρι, Σάρλοτ, Μιράντα και Σαμάνθα πιο ώριμες, πιο όμορφες και πιο γυναίκες από ποτέ εξακολουθούν να απασχολούν τα media την ώρα που οι θαυμαστές του θρυλικού Sex and the City ελπίζουν σε μια ακόμα ταινία.

Πώς είναι σήμερα ο Mr. Big που παίδεψε την Κάρι έξι ολόκληρες σεζόν; Εξακολουθεί ο Έινταν να είναι το ίδιο γοητευτικός; Τι κάνουν οι άντρες της Σαμάνθα; Ποιος δεν έχει αλλάξει καθόλου και ποιανού η γοητεία πέρασε ανεπιστρεπτί;

Κάρι Μπράντσο – Σάρα Τζέσικα Πάρκερ


Η τηλεοπτική Κάρι κατάφερε να επηρεάσει τη βιομηχανία της μόδας με το στιλ της και η Σάρα Τζέσικα έβαλε στοίχημα με τον εαυτό της να μη σταματήσει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της ακόμα και εκτός Sex and the City. Αποτελεί ένα από τα πρώτα ονόματα που έρχονται στο μυαλό των γυναικών όταν ακούν τη λέξη «στιλ» και όχι άδικα. Στα 49 της εξακολουθεί να χωράει στα μικροσκοπικά της φορέματα και δείχνει να μη φοβάται το χρόνο που περνάει, αφού είναι από τις ελάχιστες χολιγουντιανές σταρ που δεν έχει αφήσει το Botox να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά της.

Σαμάνθα Τζόουνς – Κιμ Κατράλ


Η Σαμάνθα ήταν η μεγαλύτερη ηλιακά από τις τέσσερις πρωταγωνίστριες, κάτι που ισχύει και στην πραγματικότητα, καθώς η Κιμ Κατράλ τον περασμένο Αύγουστο έκλεισε τα 58 της χρόνια. Η ηθοποιός –που ουδεμία σχέση έχει με τον χαρακτήρα της Σαμάνθα Τζόουνς που υποδύθηκε- επιμένει στο ξανθό και ανήκει στην κατηγορία εκείνων που μοιάζουν να έχουν κάνει συμφωνία με το χρόνο να μείνουν για πάντα νέοι.

Μιράντα Χομπς – Σίνθια Νίξον


Η κοκκινομάλλα ρεαλίστρια της γυναικοπαρέας του Sex and the City, απαρνήθηκε το κόκκινο χρώμα, το γύρισε στο ξανθό και φρόντισε να απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με την προσωπική της ζωή όσο καμία άλλη. Το 2003, ένα χρόνο πριν το φινάλε της σειράς, χωρίζει από τον επί 14 χρόνια σύντροφό της και πατέρα των δύο παιδιών της, Ντάνι Μόζες και οι φήμες περί των σεξουαλικών της προτιμήσεων δίνουν και παίρνουν. Το 2012 η ηθοποιός παντρεύεται την ακτιβίστρια Κριστίν Μαρινόνι με την οποία έβγαιναν από το 2004 και φέρνουν στον κόσμο τον γιο τους. Σήμερα, στα 48 της, ουδεμία σχέση έχει με την ρεαλίστρια δικηγόρο της γυναικοπαρέας που αγαπήσαμε.

Σάρλοτ Γιορκ – Κριστίν Ντέιβις


Η Κριστίν Ντέιβις έχει υιοθετήσει για τα καλά το συντηρητικό στιλ της Σάρλοτ και αν εξαιρέσουμε μερικές μικρές διαφορές στο πρόσωπό της, παραμένει ίδια και απαράλλακτη. Καστανή και πάντα χαμογελαστή, στα 50 της δεν έχει καταφέρει ακόμα να «ξεφορτωθεί» την Σάρλοτ Γιορκ από πάνω της.

Mr. Big (Τζον Τζέιμς Πρέστον) – Κρις Νοθ


Την τελευταία φωτογραφία του Κρις Νοθ η οποία κυκλοφόρησε μερικές ημέρες πριν και απεικονίζει τον θρυλικό πλέον Mr. Big με κατάλευκα μαλλιά και μπαστούνι, την έχουμε ήδη διαγράψει από τη μνήμη μας. Ο Mr. Perfect που ταλαιπώρησε την Κάρι Μπράντσο όσο κανένας άλλος, μεγάλωσε, απαρνήθηκε τις βαφές μαλλιών, αφέθηκε και… ιδού. Μπορεί να έφτασε 60, παραμένει όμως γοητευτικός και δε χάνει ποτέ το στιλ του.

Νατάσα Ναγκίνσκι – Μπρίτζετ Μοΐναχαν


Η Νατάσα υπήρξε η μεγαλύτερη ανταγωνίστρια της Κάρι και η γυναίκα που το αγαπημένο μας fashion icon ζήλεψε όσο καμία άλλη. Την 26χρονη Νατάσα που κατάφερε να παντρευτεί τον Mr. Big πριν την Κάρι, υποδύθηκε η Μπρίτζετ Μοΐναχαν που πλέον έχει μεν περάσει τα 40, παραμένει δε το ίδιο όμορφη.

Ρίτσαρντ Ράιτ – Τζέιμς Ρεμάρ


Ποιος δε θυμάται τη Σαμάνθα Τζόουνς σε έξαλλη κατάσταση να μοιράζει φυλλάδια στη γειτονιά του Ρίτσαρντ με τη φωτογραφία του και τη λέξη «Cheater»; Παρότι στο Sex and the City ο Τζέιμς Ρεμάρ ήταν ήδη 48 ετών, σήμερα, στα 61 του, μοιάζει να… παραμεγάλωσε. Με τις ρυτίδες να διαγράφονται έντονα και τα μαλλιά του να έχουν αραιώσει κατά πολύ, ο Ρίτσαρντ σίγουρα δε θα αποτελούσε πλέον δέλεαρ για την ξανθιά πρωταγωνίστρια.

Έινταν Σο – Τζον Κορμπέτ


Για πολλές, ήταν αυτός που θα έπρεπε να έχει γράψει το happy end με την Κάρι και όχι ο Mr. Big. Το γυναικείο κοινό τον αγάπησε όσο κανέναν στο Sex and the City, ενώ με την πάροδο των επεισοδίων αποδείχθηκε η δεύτερη μεγαλύτερη αγάπη της πρωταγωνίστριας. Ο Τζον Κορμπέ παρότι ξεκίνησε με μακρύ μαλλί, συνέχισε με κοντό, που σαφώς του πήγαινε περισσότερο και έχουμε να τον θυμόμαστε για το καλογυμνασμένο του κορμί, το ύψος (1.96) και το χαμόγελό του. Σήμερα, ο τηλεοπτικός Έινταν έχει πάρει μερικά κιλά και έχει φτάσει 53 ετών.

Στιβ Μπρέιντι – Ντέιβιντ Έιγκενμπεγκ


Ο Στιβ ήταν μαζί με τον Έινταν οι πιο συμπαθητικοί χαρακτήρες της σειράς και σίγουρα οι πιο «εντάξει» εραστές της Κάρι και της Μιράντα. Ο Ντέιβιντ Έιγκενμπεγκ μεγάλωσε κι αυτός, έφτασε 50 ετών και άλλαξε πολύ.

Τρέι ΜακΝτούγκαλ – Κάιλ ΜακΛάχλαν



Ο πρώτος σύζυγος της Σάρλοτ ήταν αυτό που λέμε «μη σου τύχει». Ανίκανος σεξουαλικά, μαμάκιας και χωρίς καμία πρωτοβουλία, απογοήτευε σε κάθε επεισόδιο όλο και περισσότερο. Τόσα χρόνια μετά, η αλλαγή στην εμφάνισή του είναι εμφανέστατη, με τα μαλλιά του να έχουν αφεθεί να ασπρίσουν και τις ρυτίδες να προδίδουν την ηλικία των 57 του χρόνων.

Τζέρι (Σμιθ) Τζέροντ – Τζέισον Λιούις



Η Σαμάνθα ήξερε να διαλέγει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που για τον ρόλο του Σμιθ που έμελλε να την κάνει να σοβαρευτεί επέλεξαν ένα μοντέλο. Ο Τζέισον Λιούις έχει περάσει τα 40 -για την ακρίβεια οδεύει στα 44- και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως είναι πολύ καλύτερος από ό,τι ήταν 10 χρόνια πριν.

Αλεξάντρ Πετρόβσκι – Μικαΐλ Μπαρίσνικοβ


Ο Ρώσος εραστής της Κάρι που λίγο έλειψε να τη χωρίσει από τον Big στο φινάλε του 6ου κύκλου του Sex and the City, έχει μεγαλώσει αρκετά και παρότι παραμένει γοητευτικός, δε μπορούμε να μην παρατηρήσουμε το χρόνο που διαγράφεται στο πρόσωπό του. Ο χορευτής και ηθοποιός Μικαΐλ Μπαρίσνικοβ έχει κλείσει τα 67 του χρόνια.

Χάρι Γκόλντενμπλατ – Έβαν Χάντλερ


Ο Χάρι δεν ήταν ο άντρας που περιμέναμε να δούμε δίπλα στη Σάρλοτ. Μπορεί ποτέ να μην έκανε το «κλικ» στις γυναίκες ως προς την εμφάνισή του, ωστόσο δε μπορούμε να πούμε πως ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος του. Στα 54 του φαίνεται ίδιος με την πρώτη φορά που τον είδαμε.

Τζακ Μπέργκερ – Ρον Λίβινγκστον


Τον Τζακ Μπέργκερ έχουμε να τον θυμόμαστε για δύο λόγους: Πρώτον, για τη λατρεία που είχε στη μηχανή του και δεύτερον για το αξέχαστο post-it με το οποίο χώρισε την Κάρι. Δε μπορούμε να πούμε πως ήταν και ο αγαπημένος μας από τους άντρες της πρωταγωνίστριας. Ο Ρον Λίβινγκστον σήμερα είναι 47 ετών και μοιάζει να τον έχει ξεχάσει ο χρόνος.


http://iciao.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου