6 (+1) ρούχα που μπορείς να φορέσεις χωρίς σουτιέν, ακόμα κι αν έχεις μεγάλο στήθος


Ξέρεις πολύ καλά πόσο απολαυστική είναι η αίσθηση όταν στο τέλος της ημέρας βγάζεις το σουτιέν.
Πως θα σου φαινόταν αν μπορούσες να κυκλοφορείς έτσι όλη την ημέρα; Είμαστε εδώ για να σου αποδείξουμε ότι αυτό δεν είναι μόνο προνόμιο των κοριτσιών με μικρό στήθος;
Αρχικά, υπάρχουν γυναίκες με μεγάλο στήθος που κυκλοφορούν χωρίς σουτιέν. Δεύτερον, ξέρουμε πως είναι να έχεις μεγάλο στήθος (η Νάνσυ τα είπε ωραία, ολοκληρωμένα και περήφανα εδώ). Τι μας κάνει αν προσθέσουμε αυτά τα δύο; Ότι μπορείς να μην φοράς σουτιέν ακόμα κι όταν έχεις μεγάλο στήθος. Και σου έχουμε ιδέες και απλά τρικ για να το πετύχεις.  

1. Layering


Είναι το καλύτερο κόλπο απ' όλα. Φοράς το ένα ρούχο πάνω από το άλλο. Για παράδειγμα, t-shirt με γιλέκο κι ένα φουλάρι. Επειδή όμως αυτό είναι απαγορευτικό τις ημέρες που έχει ΤΟΣΗ ζέστη, ένα από τα πιο έξυπνα τρικ για τις μέρες του καλοκαιριού είναι να φορέσεις ένα τιραντάκι με μακριά κολιέ ή με ένα μαντήλι, φουλάρι ή παρεό το οποίο θα αφήσεις να πέφτει ανέμελα στην περιοχή του στήθους και να καλύπτει ελαφρώς τα επίμαχα σημεία.


2. Τοπ και φορέματα με ενσωματωμένα cups


Τα τοπ ή τα φορέματα που έχουν ήδη ραμμένα επάνω τους σουτιέν ή cups τα θεωρώ εξίσου φανταστική ιδέα. Προσοχή μόνο όταν το δοκιμάσεις, να βεβαιωθείς ότι είναι στο νούμερό σου γιατί δεν υπάρχει χειρότερη αίσθηση από το να σε σφίγγουν οι ραφές από το φόρεμα σου ή το τοπ σου.


3. Φορέματα ή τοπ με φόδρα


Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό αφού η φόδρα καλύπτει σε ικανοποιητικό βαθμό τις λεπτομέρειες στο σώμα σου.Έτσι, κανείς δεν θα καταλαβαίνει αν φοράς σουτιέν ή όχι.


4.  Cropped tops


Ούτως ή άλλως, τα περισσότερα cropped tops είναι σχεδιασμένα να φοριούνται χωρίς σουτιέν. Οπότε κανένα πρόβλημα.


5. Φόρεσε καμισόλ (κομπινεζόν) μέσα από τα ρούχα σου


Αν δεν έχεις στη ντουλάπα σου φόρεμα με εσωτερική ενίσχυση, δοκίμασε να βάλεις μέσα από την μπλούζα σου ένα λεπτό, μεταξωτό ή βαμβακερό τοπ με λεπτή τιράντα ή ένα φόρεμα ή κομπινεζόν σε λεπτό ύφασμα. Είναι σούπερ άνετο και σε καλύπτει όσο χρειάζεται


6. Μπουστάκια


Δεν θα μπορούσε να νοείται τέτοια λίστα χωρίς τα μπουστάκια. Είναι και πιο μαλακά και ευκολοφόρετα και δίνουν την στήριξη που χρειάζεσαι χωρίς να σε σφίγγουν.


7. Φόρεσε ό,τι (μα ό,τι) θέλεις χωρίς να σε νοιάζει 


Λίγη αυτοπεποίθηση είναι αρκετή για να διαλέξεις ό,τι θέλεις από την ντουλάπα σου, να το φορέσεις χωρίς σουτιέν και να νιώθεις φα-ντα-στι-κα!

Πηγή: bustle.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου