Οι φήμες οργιάζουν: Είναι ξανά έγκυος και το κρύβει!


Είναι έγκυος και το κρύβει;

Με νύχια και με δόντια προσπαθεί να κρύψει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της η Μπλέικ Λάιβλι! Η σύζυγος του Ράϊαν Ρέινολντς στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση έκανε τα πάντα για να μην εστιάσουν οι φωτογράφοι στο σημείο της κοιλιάς! Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;


Η 28χρονη ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από τη νεανική σειρά «Gossip Girl» εμφανίστηκε στο Μαλιμπού, στα γυρίσματα της ταινίας «The Shallows», όπου πρωταγωνιστεί.


Εκεί, μόλις οι φωτογράφοι προσπάθησαν να τη βγάλουν φωτογραφία, τρομοκρατημένη, άρπαξε ό,τι βρήκε μπροστά της και το έβαλε μπροστά στην κοιλιά της! Τι ήταν αυτό που βρήκε μπροστά της; Μία σανίδα του σερφ. Όταν συνειδητοποίησε ότι με αυτό που κάνει τραβάει περισσότερο τα φλας, προτίμησε να δέσει μία ζακέτα ψηλά στη μέση της, ώστε οι φωτογράφοι να μην έχουν «πρόσβαση» στη φουσκωμένη της κοιλίτσα!


Με όλη αυτή την ανεξήγητη συμπεριφορά της Μπλέικ, δεν ήθελε και πολύ, για να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου οι φήμες ότι η γοητευτική ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδάκι της!


Η Μπλέικ και ο Ράϊαν παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2012 και έχουν αποκτήσει και μία πανέμορφη κορούλα, την Τζέιμς που είναι τώρα 16 μηνών.


Τώρα δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: Πρώτον, η Τζέιμς περιμένει αδελφάκι ή της «άνοιξε» η όρεξη της αγαπημένης Μπλέικ από τη θάλασσα και το έριξε στο φαγητό ανοιξιάτικα!

Ελπίζουμε να συμβαίνει το πρώτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου