«Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»: H απογοήτευση για ένα από τα τρία ζευγάρια και οι αλλαγές που έρχονται


Η σειρά, η οποία αγαπήθηκε όσο λίγες από το κοινό τα τελευταία χρόνια που προβάλλεται, φαίνεται πως περνά μία δύσκολη περίοδο από άποψη τηλεθέασης.

Στο κανάλι του Alpha επικρατεί έντονος προβληματισμός, καθώς το κοινό δεν δείχνει ίδια ανταπόκριση σε σχέση με το παρελθόν. Μάλιστα βρίσκονται σε σκέψεις για να προχωρήσουν σε άμεσες κινήσεις για βελτίωση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real, η χημεία του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Δανάης Επιθυμιάδη που αντικατέστησαν στα μέσα της σεζόν τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, δεν έχει ενθουσιάσει. Προφανώς, η αλλαγή στα πρόσωπα, δεν άρεσε στους τηλεθεατές όσο περίμεναν οι συντελεστές και έτσι τώρα έχουν αρχίσει να ακούγονται πολλά περί αλλαγών, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Το δημοσίευμα δεν διευκρινίζει πού ακριβώς θα εστιάσουν οι αλλαγές, όμως σύμφωνα με φήμες πιθανώς το νέο δίδυμο να επηρεαστεί άμεσα. Μέχρι στιγμής, κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς θα συμβεί, αφού ακόμα δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις από τους υπεύθυνους για την αγαπημένη «Μουρμούρα».

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν…


peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου