“Έδωσαν ναρκωτικά στον Παντελή”! Ο πατέρας του Παντελίδη ξεσπά και αποκαλύπτει!


Δεν έχει τέλος το μαρτύριο της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, η οποία εδώ και δύο μήνες ζει το δικό της δράμα μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο γιος τους το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου!

Τραγικές φιγούρες σίγουρα αποτελούν οι γονείς του αδικοχαμένου τραγουδιστή, οι οποίοι παρότι οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως το παιδί τους είχε καταναλώσει μόνο αλκοόλ φαίνεται να μην πείθονται!

Μετά την κραυγή πόνου της μητέρας, για πρώτη φορά σπάει την σιωπή του και ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη. Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό Χάι, ο κύριος Σταύρος βυθισμένος στο πένθος του, μοιράζει CD του γιου του, στο προπατζίδικο που διατηρεί στη Νέα Ιωνία, την ίδια ώρα που αναζητά τα πραγματικά αίτια θανάτου του Παντελή!

“Ποιος σκότωσε το παιδί μου. Ποιος”, μονολογεί συνεχώς. Ατελείωτα ερωτήματα πλανούν το μυαλό του κύριου Σταύρου! “Δεν μπορεί ο Παντελής να έχει φύγει έτσι, δεν μπορεί ο Παντελής να ήπιε τόσο πολύ μόνος του και να πήγε να σκοτωθεί”.

Ψάχνει να βρει ποιος πραγματικά ευθύνεται για τον θάνατο του παιδιού του. Μάλιστα όπως αποκαλύπτει ο ίδιος και όπως του είχε ομολογήσει ο Παντελής, παλιότερα στον τραγουδιστή είχαν προτείνει να δοκιμάσει διάφορες ουσίες για να έχει καλύτερη απόδοση πάνω στην πίστα, όμως ο Παντελής ποτέ δεν πήρε! Ωστόσο αυτό που φοβάται ο πατέρας του είναι πως τελικά το βράδυ εκείνο κάποιος του έδωσε για πρώτη φορά ναρκωτικά, αφού ο ίδιος δεν εμπιστευόταν κανέναν από τον κοντινό φιλικό κύκλο του γιου του!

Όπως ο ίδιος λέει, όλος αυτός ο κόσμος της νύχτας, που περικύκλωναν τον Παντελή, ήταν εντελώς ξένος για τον απλό μεροκαματιάρη άνθρωπο! Ήταν στα μάτια του άνθρωποι περίεργοι και επικίνδυνοι που θα μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να εκμεταλλευτούν το παιδί του και να του κάνουν κακό! Για αυτό και πάντα του έλεγε να προσέχει...

Εκτός όμως από τον κύριο Σταύρο, στην ίδια κατάσταση και με τα ίδια ερωτήματα βρίσκεται και η κυρά Αθηνά, μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή! Τις λίγες στιγμές που δεν είναι υπό την επήρεια φαρμάκων επικαλείται το μητρικό ένστικτο και δηλώνει ότι κάποιος ήθελε να κάνει κακό στον Παντελή και ξεκαθαρίζει πως θα βρει εκείνον που είναι ο πραγματικός ένοχος για τον θάνατό του!

Πάντως δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατηγορούν την οικογένεια ότι προσπαθεί να απαλλάξει το παιδί τους από κάθε ευθύνη και βρίσκει ένοχους για τον θάνατο του εκεί που δεν υπάρχουν, με σκοπό να εισπράξουν πολλά χρήματα από την ασφαλιστική και παράλληλα να μην αναγκαστούν να αποζημιώσουν οι ίδιοι τις δύο κοπέλες που επέβαιναν μαζί με τον Παντελή στο μοιραίο τζιπ.


athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου