Υπόθεση Παντελίδη: Μυστήριο με τις καταθέσεις των δυο κοριτσιών- Κάτι συμβαίνει που βάζει σε υποψίες την αστυνομία!!


Τι συμβαίνει που βάζει σε υποψίες την αστυνομία;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr καμία από τις δυο κοπέλες που ήταν στο αυτοκίνητο του Παντελίδη εκείνο το τραγικό πρωινό δεν έχει δώσει ολοκληρωμένη κατάθεση…Εξαιτίας αυτού του γεγονότος ο φάκελος ακόμη και μέχρι σήμερα παραμένει ανοιχτός δίχως να μπορεί να κλείσει και να πάει στην δικαιοσύνη. Η αστυνομία θέλει ξεκάθαρες απαντήσεις για το τι συνέβη εκείνο το πρωινό, αλλά καμία από τις δυο κοπέλες, την Φρόσω Κυριάκου και την Μίνα Αρναούτη δεν φαίνεται να μπορεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Το ερώτημα είναι ένα: τι ακριβώς συνέβη το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου στην αερογέφυρα της Λ. Βουλιαγμένης; 
Και τα 2 κορίτσια είναι σε κατάσταση σοκ, όπως υποστηρίζουν πηγές της αστυνομίας και δεν μπορούν να καταθέσουν. "Δυσκολεύονται να ξαναζήσουν εκείνες τις στιγμές που έχουν χαραχτεί στο μυαλό τους τόσο άγρια και τόσο σκληρά", λέει αστυνομικός της τροχαίας βάζοντας στην ιστορία ένα "αλλά"
"Για την Μίνα Αρναούτη δέχεται η αστυνομία ότι όντως δεν μπορεί και δεν είναι σε θέση να καταθέσει, γνωρίζουμε ότι ακόμη δεν εχει συνέλθει και θα αργήσει να συνέλθει από τον τραυματισμό της. Η αλλη κοπέλα όμως η Φρόσω Κυριάκου δεν εχει τέτοια δικαιολογία. Έχει δώσει ραντεβού με αξιωματικούς του ανακριτικού τμήματος 3 φορές και δεν έχει έρθει καμία!!! Πάντα επικαλείται ψυχολογικούς λόγους τους οποίους κατανοούμε απολύτως, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για να μην δίνεις κατάθεση ένορκη και να διαφωτίσεις τις αρχές για το τι ακριβώς έγινε και πώς το πρωινό εκείνο."

youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου