Λάμπρος Φισφής: Η όμορφη σύζυγος του παρουσιαστή του Quizdom και ο λόγος που παντρεύτηκε στην Πορτογαλία


Δείτε την όμορφη σύζυγο του παρουσιαστή

O Λάμπρος Φισφής, δημιουργός του Κάψε το Σενάριο και παρουσιαστής του Quizdom στον Alpha, μετά τις σπουδές του στο μάρκετινγκ, έχοντας πάθος με το stand up comedy πήγε στο Άμστερνταμ για να κάνει σεμινάρια πάνω στο συγκεκριμένο είδος. Στην Ολλανδία γνώρισε και τη γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή, τη Σάρα. «Γνωριστήκαμε την εποχή που έμενα στο Άμστερνταμ και παντρευτήκαμε στην Πορτογαλία, τόπο καταγωγής της Σάρα. Αρχικά, σχεδιάζαμε να κάνουμε το γάμο στην Αθήνα, αλλά κάνοντας μια πρώτη λίστα καλεσμένων φτάσαμε στα 300 περίπου άτομα και έτσι αποφασίσαμε να παντρευτούμε στη χώρα της . Έτσι, τουλάχιστον, μας έμειναν κάποια λεφτά στην άκρη» εξομολογείται ο Λάμπρος.


Ήταν δύσκολο για τη γυναίκα του να έρθει μόνιμα στην Ελλάδα; «Ψυχολογικά είναι δύσκολο να αποχωριστείς τη χώρα σου, ωστόσο επειδή η Σάρα είναι χορεύτρια σε επαγγελματικό επίπεδο, εδώ για εκείνη τελικά είναι καλύτερα τα πράγματα» λέει.


Εδώ και δύο μήνες ο Λάμπρος είναι μπαμπάς μιας πανέμορφης κορούλας. Πώς νιώθει στο νέο του ρόλο; «Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία! Οι πρώτοι μήνες είναι πολύ δύσκολοι, αν δεν έχεις παιδί, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Υπάρχει μια τεράστια αλλαγή στη ζωή σου κι ένα συνεχές άγχος. Αν δεν κοιμάται αναρωτιέσαι το γιατί, αν κοιμάται κάθεσαι από πάνω του να δεις αν αναπνέει. Πάντως, με τη γυναίκα μου είχαμε πάντα κατανόηση μεταξύ μας και το ίδιο προσπαθούμε και τώρα. Βοηθάμε πολύ ο ένας τον άλλον» ομολογεί.

Και πριν χωριστούμε μου μιλά για ένα περιστατικό που συνέβη στο γάμο των φίλων του Δημήτρη Μακαλιά και Αντιγόνης Ψυχράμη, όπου είχαν πάει μαζί με τη σύζυγό του, Σάρα. «Μόλις έφτασα με τη γυναίκα μου στην εκκλησία όπου παντρευόταν ο Δημήτρης και η Αντιγόνη, ήρθε ένας φωτογράφος κι υπέθεσα πως ήταν ο φωτογράφος του γάμου. Στηθήκαμε για να βγάλουμε φωτογραφία και ξαφνικά ήρθαν άλλοι δέκα. Τότε κατάλαβα πως ήταν paparazzi. Μου έκανε εντύπωση πόσο χαζός είμαι… Φυσικά, για κάποιον που δεν με ξέρει θα νομίζει πως στήθηκα για να το πουλήσω» λέει γελώντας.


peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου