Πρώην κολλητές σταρ που τώρα δεν μιλιούνται


Οι διάσημες σταρ του Χόλιγουντ είναι τόσο εύκολο να κάνουν φιλίες αλλά σίγουρα είναι ακόμη πιο δύσκολο να τις κρατήσουν.
Παρακάτω θα μάθεις ποιες πρώην κολλητές φίλες δεν μιλιούνται!


H Tζένι Γκάρθ και η Τίφανι Θίσεν ήταν πολύ φίλες όταν έπαιζαν και οι δυο στη σειρά “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” . Η Θίσεν αντικατέστησε την “δύσκολη” Σάνεν Ντόχερτι αλλά πηγές αναφέρουν πως η Γκάρθ χρειάστηκε λίγο χρόνο μέχρι να την αποδεχθεί. Οι δυο τους δέθηκαν πολύ που μάλιστα λέγεται πως η Θίσεν ήταν μέσα στην αίθουσα τοκετού στην γέννηση του πρώτου παιδιού της Τζένι Γκάρθ. Μετά κάτι έγινε ανάμεσα στις δυο τους και δεν ξαναέδεσε το ...γλυκό και δεν υπήρξαν ποτέ τόσο κοντά η μια με την άλλη ποτέ. Η Θίσεν είχε δηλώσει κάποτε πως: “Εγώ ήμουν εκείνη που πληγώθηκε, ας πούμε αυτό μόνο”.



Πρώτα ζούμε και μετά ...παίζουμε! Η Μπλέικ Λάιβλι και η Λέιτον Μίστερ υπήρξαν εκτός από συμπρωταγωνίστριες στη σειρά Gossip Girl ήταν και κολλητέ φίλες τουλάχιστον στις πρώτες σεζόν ενώ οι σχέσεις του χάλασαν στην διάρκεια των γυρισμάτων στις δυο τελευταίες σεζόν. Όπως είχε δηλώσει συνάδελφος σχετικά με τη σχέση των δυο σταρ σίγουρα όταν δουλεύεις με κάποιον για 16 ώρες δεν αποκλείεται να δημιουργούνται μικρό εντάσεις, αλλά σίγουρα δεν ήταν εκείνες που έφεραν τη ρήξη. Όταν όμως η Μπλέικ δεν τηλεφώνησε στη Μίστερ για να την συγχαρεί για τον αρραβώνα της με τον Άνταμ Μπρόντι , ήταν ολοφάνερο πως πλέον δεν είχαν την ίδια σχέση!



H Tζένιφερ Γκάρνερ και ο Μαρκ Μπάφαλο μπορεί να μην ήταν ποτέ οι “κολλητοί” φίλοι αλλά όπως υποστηρίζει ο ηθοποιός οι δυο τους ήρθαν κοντά στα γυρίσματα της ταινίας 13 Going On 30 . Και πώς το μάθαμε πως οι δυο του δεν είναι πλέον φίλοι; Στο What Happens Live, κάποιος από το κοινό τον ρώτησε αν μιλάνε ακόμη και εκείνος είπε πως ενώ περνούσαν πολύ όμορφα μαζί όταν εμφανίστηκε ο Μπεν Άφλεκ , τελείωσε η σχέση που είχαν!



Η Πάρις Χίλτον κάποτε ήταν η καλύτερη φίλη της Νίκόλ Ρίτσι και δεν υπήρχε πάρτι για πάρτι που να μην τιμούσαν με την παρουσία τους. Η φιλία τους ξεκίνησε από όταν ήταν ακόμη παιδιά και ήταν μαζί στο reality show The Simple Life και ήταν παντού μαζί μέχρι που τελικά δεν ήταν. Το 2005 η Πάρις είπε πως δεν είναι μυστικό πως οι δυο τους δεν είναι πλέον φίλες και πως η Νικόλ ξέρει πολύ καλά τι έκανε και πως δεν θα πει τίποτα περισσότερο για αυτό.



Και οι δυο μεγάλωσαν σαν παιδιά της Disney και ο λόγος για την Μάιλι Σάιρους και την Ντέμι Λοβάτο. Το 2008 αποφάσισαν πως πλέον δεν μπορούσαν να είναι φίλες. Σύμφωνα με φήμες δεν πολυάρεσε στην Μάιλι το γεγονός πως η Ντέμι είχε αρχίσει να κάνει παρέα με την Σελένα Γκόμεζ ενώ η Λοβάτο σε συνέντευξή της είπε σχετικά: “Έτσι είναι η ζωή. Οι άνθρωποι αλλάζουν. Δεν έχω τίποτε κοινό με εκείνη πλέον.”.



Με μια πρώτη ματιά η Μαντόνα και η Γκουίνεθ Πάλτροου έχουν τόσα κοινά. Και οι δυο λατρεύουν την Μεγάλη Βρετανία και έχουν πώρωση με την Tracey Anderson αλλά έχουν κατηγορηθεί πως είναι λιγάκι... ψώνια! Ίσως και όλα τα παραπάνω τις έδεσαν αφού έχουν υπάρξει κολλητές αλλά αυτό ήταν κάτι που δεν κράτησε και πολύ. Μιλώντας παλιότερα για την βασίλισσα της ποπ, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός την είχε χαρακτηρίσει ως κάτι σαν την μεγαλύτερη αδελφή της , όμως κάτι τέτοιο πλέον δεν ισχύει. Μάλιστα σε συνέντευξή της αναφέρθηκε ξεκάθαρα στην Μαντόνα, όταν μίλησε για τη γυμνάστρια Τρέισι Άντερσον (Tracey Anderson). Καλύτερα που δεν προπονεί τη Μαντόνα πια. Παραπήγαινε το πράγμα! Έχει τόσο πολύ κόσμο να εξυπηρετήσει, που σε έκανε να περιμένεις , είπε, ενώ σίγουρα εννοούσε ότι Έτσι θα βρει λίγο περισσότερο χρόνο για τους άλλους . Πάντως, η όλη αίσθηση απέχει πολύ από αυτή που έβγαζε παλιότερη συνέντευξη της Γκουίνεθ, η οποία το 2006, χαρακτήριζε τη Μαντόνα ως τη μεγαλύτερη αδελφή της. Ό,τι περνούσα εγώ, το περνούσε και εκείνη μαζί μου και μάλιστα δέκα φορές χειρότερα. Μου δίνει τέλειες συμβουλές σχετικά με το πώς να λέω όχι και να φροντίζω τον εαυτό μου , υποστήριζε τότε αλλά τώρα δεν έχουν πλέον αυτή τη σχέση.



Η Ντενίζ Ρίτσαρντς και η Χίδερ Λοκλίαρ ήταν κάποτε φίλες. Η Ντενίζ ήταν παντρεμένη με τον Τσάρλι Σιν και η Χίδερ με τον Ρίκι Σαμπόρα. Και οι δύο χώρισαν περίπου την ίδια περίοδο και λίγους μήνες αργότερα, έγινε γνωστό πως αυτός που παρηγορούσε την Ντενίζ ήταν ο Σαμπόρα. Εκείνη ισχυρίστηκε πως η φιλία της με τη Χίδερ είχε τελειώσει, πριν αρχίσει να την παρηγορεί ο Ρίτσι, όμως κυκλοφόρησε ευρέως ότι ο λόγος που διαλύθηκε ο 11χρονος γάμος της Λοκλίαρ με τον Σαμπόρα ονομάζονταν Ρίτσαρντς κι αυτός ήταν και ο λόγος που διαλύθηκε η φιλία τους. Και παρ όλο που η σχέση τους διαλύθηκε, η Λοκλίαρ έχει απαγορεύσει στα παιδιά της να παίζουν με τα παιδιά της πρώην φίλης της.


womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου