Τραγωδία για Ελληνίδα τραγουδίστρια: Κάηκε το σπίτι της και έχασε το εγγόνι της!


Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της όταν είδε τη ζωή της να κρέμεται από μία κλωστή!

Ένα μήνα πριν ήταν που το σπίτι της Χριστίνας Δελλή στον Άγιο Δημήτριο τυλίχθηκε κυριολεκτικά στις φλόγες, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στην κουζίνα της! Στο ίδιο σπίτι βρισκόταν και η εγκυμονούσα κόρη της που έχασε το παιδί που κυοφορούσε!


Κινδύνεψε να καεί ζωντανή: "Είδα τον Χάρο με τα τα μάτια μου! Κόντεψα να χάσω το παιδί μου!"

Βλέποντας την περιουσία της να καίγεται και τη ζωή τους να κινδυνεύει, άρπαξε το λάστιχο από το μπαλκόνι του σπιτιού της και σε μισολιπόθυμη κατάσταση, από τις αναθυμιάσεις. προσπάθησε να σώσει ό,τι μπορούσε, εξηγεί στο περιοδικό «Λοιπόν». «Ευτυχώς σώθηκε το παιδί μου κι αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία για μένα. Κόντεψα να τρελαθώ, λίγο έλειψε να χάσω τα πάντα μέσα σε ένα λεπτό της ώρας! Είδα τον Χάρο με τα μάτια μου… Ποτέ δεν φανταζόμουν πόσο γενναία μπορεί να σε κάνει η ζωή και ο κίνδυνος και νιώθω περήφανη γι’ αυτό», είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

Δυστυχώς η κόρη της Αναστασία, η οποία βρισκόταν στο σπίτι της μητέρας της εξαιτίας της δύσκολης εγκυμοσύνης της, λίγες ημέρες μετά ήρθε μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη: «Τις επόμενες μέρες από τη φωτιά ξεκίνησε η ανακατασκευή του σπιτιού. Μετά από λίγες μέρες η Αναστασία αισθάνθηκε μια απίστευτη δυσφορία. Μεταβήκαμε επειγόντως στο νοσοκομείο κι εκεί ο γιατρός της μας ανακοίνωσε ότι το μωράκι ήταν νεκρό μέσα της, εδώ και δέκα ημέρες. Η οδύνη ήταν απίστευτη!».


marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου