Πόσα χρόνια έχεις να δεις την Μπέτυ Λιβανού; Δες πως είναι τώρα!


Την έχεις απολαύσει σε παλιές αγαπημένες ταινίες και την έχεις δει δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα του κινηματογράφου και του θεάτρου.
Η Μπέτυ Λιβάνου είναι από τους ηθοποιούς που πάντα κρατούσε καλά προστατευμένη την προσωπική της ζωή και πάντα μαθαίναμε όσο η ίδια ήθελε για την οικογένεια της με τον σκηνοθέτη Γιώργο Πανουσόπουλο.

Όμως, μετά από πολύ καιρό, είδαμε μια φωτογραφία της στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια ο οποίος συνάντησε την ηθοποιό και έκανε την παρακάτω ανάρτηση σχολιάζοντας: Η αμαρτία της ομορφιάς….Μπέτυ Λιβανού…»!


Η Μπέτυ Λιβανού τα τελευταία χρόνια ζει στη Παιανία, ασχολείται με το κτήμα της και σε παλαιότερη συνέντευξη της στην Athens Voice έχει δηλώσει για τον τρόπο ζωής που έχει διαλέξει: «Ένα κτήμα έχει όλο το χρόνο χαρές και ασχολίες. Το χειμώνα φυτέματα και κλαδέματα (τότε μαζευόμαστε πολύ μέσα στο σπίτι, το τζάκι της κουζίνας καίει από Οκτώβρη μέχρι Απρίλη συνεχώς), τέλη καλοκαιριού είναι η εποχή της μαρμελάδας, ενώ τις ντομάτες, που έχουμε μεγάλη παραγωγή, τις κάνουμε πελτέ ή λιαστές. Η άνοιξη και το φθινόπωρο είναι οι καλύτερες εποχές».

Στον ελεύθερό της χρόνο, η ηθοποιός, όπως είχε εκμυστηρευθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της, διασκεδάζει με μια ερασιτεχνική κομπανία που έχει φτιάξει. Σε αυτή συμμετέχει μέχρι και ο χασάπης της γειτονιάς, ενώ οι γυναίκες τραγουδούν και παίζουν κρουστά ή ντέφι. «Είναι μια συνήθεια δεκαετίας, αν και την έχουμε εγκαταλείψει τελευταία. Πρέπει να δραστηριοποιηθούμε ξανά γιατί δυστυχέστεροι γίναμε, όχι ευτυχέστεροι χωρίς αυτό» είχε πει και καταλαβαίνουμε η Μπέτυ Λιβανού έχει βρει το νόημα της ζωής!


marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου