Ραγίζει καρδιές ο Χάρρυ Κλυνν: Το σπαρακτικό μήνυμα μετά το θάνατο του γιου του: «Μέσα σε έξι μήνες τον έφαγε…»


Ο θάνατος του Νίκου Τριανταφυλλίδη πριν από μερικές ημέρες σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του, τους φίλους και συνεργάτες του αλλά και τον απλό κόσμο.
Οι γονείς του γνωστού σκηνοθέτη, Χάρρυ Κλυνν και Χαρίκλεια Τριανταφυλλίδη μιλούν για τον ξαφνικό χαμό του 49χρονου και συγκλονίζουν…

«Μας λείπει το παιδί μας. Μας λείπει όσο τίποτα σε αυτόν τον κόσμο! Προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας» εξομολογούνται με τρεμάμενη φωνή στον Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Freddo.

Τα δάκρυα δεν έχουν σταματήσει να τρέχουν από τα μάτια τους. Το σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη είναι στολισμένο σε κάθε γωνιά του με εκείνον. «Ό,τι και να σας πω για τον γιόκα μου είναι λίγο. Είμαι τόσο πικραμένη που δεν μπορώ να προφέρω ούτε το όνομά του. Έφυγε ο άγγελός μας», αναφέρει η κυρία Χαρίκλεια και βουρκώνει.


«Όχι απλά μας λείπει ο Νίκος, αλλά με τη σκέψη του κοιμόμαστε και ξυπνάμε. Νομίζουμε απλώς πως είναι ψέμα. Παραμύθι. Αισθάνομαι πως θα ανοίξει η πόρτα και θα μπει εκείνος. Ότι και να σας πω είναι λίγο. Ούτε κατά διάνοια το σκεφτόμασταν. Εντελώς αναπάντεχο και ξαφνικό γεγονός. Μέσα σε 6 μήνες τον έφαγε… Από τον Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα. Δεν πήραμε χαμπάρι ότι θα έφευγε έτσι… Ξαφνικά» λέει με την σειρά του ο Χάρρυ Κλυνν με φωνή που βγαίνει με δυσκολία και καταλήγει: «Δύσκολα επουλώνονται τέτοιες πληγές. απλώς, εμείς οι Πόντιοι έχουμε δύναμη ψυχής. Θα αντέξουμε. Θα το ξεπεράσουμε. Χρειάζεται χρόνος όμως. Αυτές τις μέρες φτιάχνω το μνημείο του γιου μου. Όπως του αξίζει, γιατί ήταν σπουδαίο παιδί».

peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου