Οι 14 πιο ΗΟΤ ποδοσφαιριστές του Euro 2016


Δε χρειάζεται να αγαπάς αυτό καθεαυτό το ποδόσφαιρο για να απολαύσεις τους αγώνες του Euro 2016.
Μπορεί απλώς να χρειάζεται να εκτιμάς το ωραίο. Και λέγοντας "ωραίο", ναι, εννοούμε τους ποδοσφαιριστές.
Ακόμα κι αν λίγο σε απασχολεί ποια ομάδα θα σκοράρει ή ποια, τελικά, θα προκριθεί, ακόμα κι αν δεν έχεις ξεκαθαρίσει τι ακριβώς είναι το off sight, υπάρχουν ένα σωρό λόγοι να γίνεις φαν του αθλήματος.
Γιατί όταν παίζουν τέτοια αγόρια, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ανοιχτή η τηλεόραση και να μην σταθείς έστω για λίγο να παρακολουθήσεις.

Το Cosmo έκανε την επιλογή και τα κουμάντα του και σου παρουσιάζει τους καλύτερους (εντάξει, ψέματα-τους ομορφότερους) παίκτες από κάθε εθνικότητα- γιατί εμείς διακρίσεις δεν κάνουμε.

1. Γεια σου κι εσένα Marko Arnautovic από την Αυστρία. Ο man with a bun της καρδιάς μας κερδίζει με το σπαθί του και το παρανοϊκά γλυκό βλέμμα του όλες τις εντυπώσεις.




2. Τον λένε Tomas Koubek, κατάγεται από την Τσεχία και να μας το θυμηθείς: Έτσι μουσάτος και μελαχρινός που είναι θα κάψει πολλές καρδιές.




3. Κορίτσια, από εδώ ο Vedran Corluka από την Κροατία ο οποίος εκτός από τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες έχει και κορμοστασιά.




4. Ο Jack Wilshere από την Αγγλία, μας κάνει να ανυπομονούμε για τις καλοκαιρινές διακοπές και την στιγμή που θα πέσουμε πάνω στον ασπρουλό βρετανό τουρίστα (όχι τον μεθυσμένο, τον άλλον που είναι σαν τον Μr Darcy) με την ανατριχιαστικά ωραία προφορά. Κι όποιος είπε ότι οι Άγγλοι είναι ξενέρωτοι, να το ξανασκεφτεί.




5. Αγάπη και για τον Emre Can από τη Γερμανία γιατί δεν μπορείς να μη λυγίσεις με αυτά τα σουφρωμένα φρύδια.



6. Παρά την παγωμάρα στο μάτι (Μην αγχώνεσαι Birkir, δε σε παρεξηγούμε), ο Birkir Bjarnason από την Ισλανδία ανεβάζει την θερμοκρασία (είδες κάναμε και ρίμα-μα τι ποιήτριες είμαστε πια).



7. Α πα πα πα τι πάθαμε. Δεν θα το κρύψουμε: Στον Graziano Pelle έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία. Όχι, απλώς, επειδή είναι γείτονας μας από την Ιταλία, αλλά γι' αυτό το βλέμμα που σε κάνει να τον ερωτεύεσαι χωρίς δεύτερη σκέψη.



8. Σειρά έχει ο Kyle Lafferty από την Ιρλανδία (να πάμε καμιά μέρα). Αρχικά δεν είναι ίδιος ο  Ezra από την σειρά Pretty Little Liars; Δεύτερον, χαμογελάει και ο ουρανός γίνεται πιο γαλανός.



9.Ο Cristiano Ronaldo από την Πορτογαλία, δεν χρειάζεται συστάσεις. Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς δεν πεθαίνουμε με την εμφάνιση του, αλλά -θέλεις η κουπ του, θέλεις η πονηριά στο βλέμμα;- μας θυμίζει αυτό το "κακό" παιδί από το σχολείο/σχολή/φροντιστήριο που πάντα θέλαμε (αλλά ποτέ δεν είχαμε). Να σαι καλά, Cristiano, να ξερες πόσα χρόνια πίσω μας γύρισες.



10. Δεν ξέρουμε τι κάνει την καρδιά μας να χτυπάει πιο δυνατά. Τα λακκάκια που σχηματίζονται στα μάγουλα του ή το γεγονός ότι κρατάει με τόση αγάπη ένα σκυλάκι; Ο Florin Andone από τη Ρουμανία πάντως μετράει πολύ.



11. Εντέκατος στη λίστα, αλλά πρώτος και καλύτερος στις καρδιές μας. Ο Gerard Pique από την Ισπανία μας αρέσει αφόρητα και αν κρίνουμε από το πόσο προσέχει τη φίλη Shakira είναι αυτό το "καλό παιδί" που όλες θα θέλαμε να βρούμε όταν - με το καλό - ωριμάσουμε.



12. Hakan Balta. Γένια, δάκρυα κι ιδρώτας. ΚΑΙ γείτονας από Τουρκία. Ε αυτά, θες κι άλλα;



13. Από ποια πασαρέλα το έσκασε αυτό το αγόρι; Ποιο catwalk τον κλαίει; *λιποθυμίες*
Ο Denis Boyko από την Ουκρανία προκαλεί ταραχή (ταραχές μάλλον, πληθυντικός αριθμός) *λιποθυμίες ξανά*.



14. Τελευταίο- αλλά καθόλου καταιδρωμένο-το λουκουμάκι των λουκουμακίων. Το υπερλουκουμάκι. Τον  λένε Yann Sommer και κατάγεται από την Ελβετία. Τον σκεφτόμαστε να μιλάει γαλλικά και παθαίνουμε coup de foudre. ΑΧ.



Πηγή: www.goal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου