Χωρισμός Λιάγκα-Σκορδά: Η απιστία (;) που δεν μπόρεσε να συγχωρέσει η Φαίη


Πολλοί αναρωτιούνται πώς αποφάσισαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά να ρίξουν τίτλους τέλους στο γάμο τους,  μιας και έδειχναν πολύ αγαπημένοι παρά τις φήμες περί κρίσης στη σχέση τους το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το περιοδικό «You» ο λόγος που ράγισε το γυαλί ήταν ένα τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους.


Όπως υποστηρίζει πάντα το δημοσίευμα ο παρουσιαστής «απάτησε την Φαίη με μια πραγματικά εντυπωσιακή κοπέλα, νεαρή σε ηλικία, από τον επαγγελματικό τους χώρο. Το συμβάν έγινε την περασμένη άνοιξη όταν οι σχέσεις του ζευγαριού δεν ήταν και στην καλύτερή τους φάση. Δεν γνωρίζουμε με ποιον τρόπο έφτασε η πληροφορία στα αυτιά της παρουσιάστριας αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι όταν το έμαθε έγινε έξαλλη. Αντιμετώπισε μεν το θέμα με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, χωρίς “κατινιές” και περιττές εντάσεις, όμως δεν άφησε κανένα περιθώριο συζήτησης».

Ο Λιάγκας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, κατάλαβε το λάθος που είχε κάνει και προσπάθησε πολύ για να σώσει το γάμο του.


«Με εντιμότητα και ειλικρίνεια αποκάλυψε στη Φαίη όλη την αλήθεια ζητώντας να τον συγχωρέσει και να ξεκινήσουν τη ζωή τους από την αρχή! Η Φαίη ήταν ανένδοτη. Δεν μπορούσε να χωνέψει σε καμία περίπτωση πώς είναι δυνατόν ο πατέρας των παιδιών της, ο άνθρωπος που λάτρευε, που στήριξε με όλες της τις δυνάμεις να της φερθεί με τέτοιο τρόπο. Μάλιστα, ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ακολουθεί χωριστό δρόμο από τον άντρα της ζωής της» γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Μάλιστα, το περιοδικό, όπως αναφέρει, ρώτησε την Φαίη Σκορδά ευθέως αν υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα.  «Δεν πήραμε απάντηση. Όπως επίσης δεν πήραμε και διάψευση» υποστηρίζει.

Τώρα τι πραγματικά ισχύει κανείς δεν μπορεί να ξέρει με ακρίβεια. Το μόνο σίγουρο είναι πως, παρά τους τίτλους τέλους στο γάμο τους, οι δυο παρουσιαστές θα μείνουν αγαπημένοι για χάρη των παιδιών τους, καθώς αυτά είναι η προτεραιότητά τους.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου