Τόνυ Σφήνος:Σε μια σπάνια έξοδο με τη σύζυγό του (pic)


Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση τέσσερις μήνες μετά το γάμο τους έκαναν ο Τόνυ Σφήνος και η σύζυγός του Ιωάννα Γραμματικού.

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» το ζευγάρι στο θέατρο «ACS Athens» όπου πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση «O Θησαυρός του Μακαρίτη».

Όπως βλέπετε και στις φωτο, ο 38χρονος Θάνος Κιούσης, όπως είναι πραγματικό του όνομα, εθεάθη ξανά χωρίς την χαρακτηριστική του περούκα και τα γυαλιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός showman και η 25χρονη αγαπημένη του, η οποία ασχολείται με το σχέδιο μόδας, παντρεύτηκαν στις 8 Ιουλίου στις Σπέτσες, τηρώντας όλες τις παραδόσεις.


Το ζευγάρι που είναι δύο χρόνια μαζί παντρεύτηκε στην εκκλησία της Ανάστασης με κουμπάρους δύο κολλητούς του γνωστού performer.


H Iωάννα φορούσε ένα υπέροχο νυφικό από το ατελιέ της Μαρίας Κονίδη και έλαμπε από ευτυχία. Μετά την τελετή οι δυο τους μπήκαν σε ένα καϊκι και συνέχισαν τη διαδρομή τους πάνω σε μια βέσπα, με προορισμό το Kaiki Beach όπου έγινε το γαμήλιο πάρτι.

Όσο για το ειδύλλιο τους; Άρχισε ένα βράδυ που η Ιωάννα διασκέδαζε σε live του και πήγε να τον συγχαρεί στο καμαρίνι του, καθώς είχαν κοινούς γνωστούς.


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου