Μικρά tips που θα διώξουν χρόνια από τα μάτια σου!


Η περιοχή κάτω από τα μάτια σου, πρέπει να σου επισημάνουμε πως θέλει ειδική φροντίδα.
Πρόκειται για μία ευαίσθητη περιοχή καθώς, το δέρμα της είναι τέσσερις φορές πιο λεπτό από το υπόλοιπο δέρμα του προσώπου μας. Έτσι, όπως εύκολα καταλαβαίνεις θέλει ειδική μεταχείριση προσοχή αλλά παράλληλα και περισσότερο χρόνο απ” όσο ήδη της αφιερώνεις.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε μικρά tips για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών σου!

Κοιμήσου περισσότερο! Οι περισσότερες αλλά παράλληλα και ποιοτικότερες ώρες ύπνου θα βοηθήσουν την ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια σου να αναζωογονηθεί. Μπορεί να σου φαίνεται ανούσιο αλλά, μια μάσκα ύπνου θα σε βοηθήσει να δεις πιο άμεσα αποτελέσματα ξεκούρασης και αναδόμησης των ματιών σου.
Ξεβάψου καλά πριν πέσεις στο κρεβάτι! Χρησιμοποίησε ειδικά προϊόντα για ντεμακιγιάζ ματιών (προτίμησε όσα περιέχουν χαμομήλι ή aloe vera) και απομάκρυνε μέχρι και το τελευταίο ίχνος μακιγιάζ πριν ξαπλώσεις για να χαθείς στην αγκαλιά του Μορφέα.
Μην βάζεις make up και ενυδατική κρέμα! Η περιοχή κάτω από τα μάτια απαιτεί ειδική φροντίδα με ειδικά προϊόντα αλλά ακόμα και καθαριστικά! Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς αυτά που βάζεις σε όλο σου το πρόσωπο προμηθεύσου τα απαραίτητα και ενημερώσου για το πώς θα τα χρησιμοποιείς.
Όταν βάζεις την κρέμα σου κάνε λεμφικές κινήσεις. Το ειδικό λεμφικό μασάζ με δακτυλοπιέσεις θα βοηθήσει την καλύτερη εισχώρηση της κρέμας σου και θα ενισχύει το DNA της ευαίσθητης αυτής περιοχής σου.
Βάλε κομπρέσες! Φτιάξε πράσινο τσάι και άστο να κρυώσει, αλλά μην το πιεις! Θα το χρησιμοποιήσεις για τα μάτια σου! Βούτηξε μια καθαρή βαμβακερή πετσέτα ή μικρή ποσότητα βαμβακιού στο τσάι σου και κάνε με αυτό κομπρέσες στα μάτια σου. Θα νιώσεις άμεση αναζωογόνηση και φρεσκάδα! Το τσάι θα δώσει όλα του τα καταπραϋντικά χαρακτηριστικά και θα χαρίσει την απαλότητα που αναζητά η περιοχή των ματιών σου!


http://ipop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου