Απρόσμενος χωρισμός: Η παρουσιάστρια του Alpha χώρισε ύστερα από 7 χρόνια σχέσης!


Αυτόν τον χωρισμό ομολογουμένως δεν τον περιμέναμε, γιατί όταν μία σχέση μετράει 7 χρόνια ζωής πιο πιθανό είναι να πιστεύει κανείς ότι το ζευγάρι θα παντρευτεί, παρά ότι θα χωρίσει!
Και η αλήθεια είναι ότι για την Φλορίντα Πετρουτσέλι που βλέπεις κάθε Σαββατοκύριακο στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» και τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Λιάπη, περιμέναμε να ορίσουν ημερομηνία γάμου!


«Η πρόταση έχει γίνει… Με τον Κωνσταντίνο είμαστε μαζί σχεδόν 7 χρόνια, ακούγονται πολλά, αλλά νιώθω ότι έχουν περάσει τα μισά. Μαζί του αποκλείεται να βαρεθείς. Είναι γεμάτος ζωή και ενέργεια, έχει το καλύτερο χιούμορ που ξέρω σε άντρα. Παρόλο που δουλεύει πολύ και έχει ένα σωρό άγχη, όταν γυρνά σπίτι είναι με το χαμόγελο» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Αγορά, προσθέτοντας: «Πάρα πολλές εκπλήξεις κατά καιρούς μου έχει κάνει, από πάρτι γενεθλίων, ταξίδια, αλλά και καθημερινές εκπλήξεις. Νομίζω ότι αυτή που αγάπησα περισσότερο ήταν ένα ρομαντικό ταξίδι που είχε κανονίσει κρυφά με σύμμαχο την Ελεονώρα Μελέτη για να μην πάρω χαμπάρι και πραγματικά τα κατάφερε πολύ καλά, γιατί το έμαθα λίγες ώρες πριν ταξιδέψουμε. Μου αρέσει ο άντρας με τρόπους, με παιδεία, που ενημερώνεται και έχει άποψη και επιχειρήματα».

Η Φλορίντα, όπως λένε αυτοί που την γνωρίζουν καλά, θέλει να κρατάει πάντα χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, για αυτό και αποφεύγει να σχολιάζει ότι αφορά στη σχέση της. Το πιθανότερο λοιπόν είναι, όπως δεν έλεγε τίποτα για τη σχέση της, έτσι να μη μιλήσει και για τον χωρισμό της.

http://marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου