Καλομοίρα: Η διατροφή με την οποία έχασε γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης!


Η Καλομοίρα αποκάλυψε όλα τα μυστικά της διατροφής της.
Τι έκανε για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης; Τι κάνει όταν θέλει να χάσει 2-3 περιττά κιλάκια και τι σε συμβουλεύει να κάνεις για να χάσεις τα κιλά των γιορτών;

Έκανε αλλαγές στη διατροφή της για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης γρήγορα;

«Ναι, τρώω τόνους από λαχανικά, φρούτα και τρόφιμα ολικής άλεσης. Τρώω λίγο κρέας, και κυρίως κόκκινο κρέας, αλλά και ψάρι και φασόλια. Επίσης πίνω πάρα πολύ νερό και δύο ποτήρια ζεστό τσάι την ημέρα. Για γλυκό τρώω μαύρη σοκολάτα και καφές γύρω στις 2 το μεσημέρι. Και φυσικά ασκούμαι τουλάχιστον 1 ώρα την ημέρα (αυτός είναι ο στόχος αλλά κάποιες φορές ανάλογα με τις υποχρεώσεις μου μπορεί να «σπάσω» αυτόν τον κανόνα).»


Πες μας μερικά γρήγορα tips που θα συμβούλευες τις αναγνώστριές μας να ακολουθήσουν για να χάσουν τα κιλά των διακοπών  των Χριστουγέννων.

«Όχι υδατάνθρακες, όχι αναψυκτικά, όχι γλυκά, μην τρώτε μετά τις 8 το βράδυ (μόνο σκέτο γιαούρτι αν πρέπει κάτι να φάτε) και γυμναστική κάθε μέρα για μια ώρα! Κάντε αυτά και θα χάσετε πολλά κιλά. Εγώ θα φορούσα και spanx όλη μέρα..βοηθάει τόοοοσο πολύ».


Η ίδια προσέχει στις γιορτές των Χριστουγέννων ή αφήνεται και τρώει λίγο παραπάνω;

«Θα παρασυρθώ και εγώ αλλά δεν θα το παρακάνω. Και θα κάνω σκληρή γυμναστική την επόμενη μέρα για να τιμωρηθώ για όλα αυτά που έφαγα ενώ δεν έπρεπε».


Αν πάρει 2-3 κιλάκια τι κάνει για να τα χάσει άμεσα;

«Προπονούμαι ακόμα πιο σκληρά και για πιο μεγάλο διάστημα και δεν τρώω αργά το βράδυ. Επίσης γίνομαι πολύ αυστηρή με το φαγητό. Το φαγητό είναι το κλειδί.»

Τι πρόγραμμα γυμναστικής ακολουθεί αυτή την περίοδο;

«Κάνω πολύ προπόνηση ενδυνάμωσης. 30 λεπτά cardio και 30 λεπτά strength training».



faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου