Ξαναδέστε τους: Αυτός είναι ο λόγος που κόπηκε η εκπομπή. Όλο το παρασκήνιο!


Η εκπομπή «Ξαναδέστε τους» δεν προβλήθηκε την Παρασκευή και στη θέση της είδαμε ελληνική ταινία!

Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, της Μαρίας Ηλιάκη και της Μαίρης Συναντάση δεν θα προβληθεί ξανά και οι παρουσιαστές, μετά από απόφασή τους δεν αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές τους. Οι συντελεστές της εκπομπής την Παρασκευή το πρωί βρέθηκαν κανονικά στον Alpha και οι υπεύθυνοι του καναλιού τους ανακοίνωσαν ξαφνικά την απόφαση να σταματήσει το «Ξαναδέστε τους». Και αυτός είναι ο λόγος που οι παρουσιαστές αποφάσισαν να μην αποχαιρετήσουν τηλεοπτικά το κοινό τους μιας και η ψυχολογία τους δεν ήταν η καλύτερη!

Οι πρώτες γκρίνιες για τα νούμερα της εκπομπής είχαν ξεκινήσει στον Alpha στο τέλος του προηγούμενου χρόνου. Αυτός άλλωστε και ο λόγος που πήραν την απόφαση να αντικαταστήσουν την  Τζώρτζια Παναγή με τον Γιώργο Δάσκαλο. Οι υπεύθυνοι του καναλιού πρότειναν να αλλάξει το concept, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ μιας και θα άλλαζε το ύφος της. Ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιοι από τους συντελεστές θα αξιοποιηθούν και που, στον Alpha, αφού είναι μία εξέλιξη της τελευταίας στιγμής!

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από μερικές μέρες ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και είπε για την απαγόρευση του Ant1 σε άλλα κανάλια να παίζουν πλάνα του σταθμού:  «Η εκπομπή δεν στηρίζεται πια ούτε στην τηλεόραση. Αφού μας έχετε απαγορεύσει τα… σύμπαντα από τον ΑΝΤ1! Φάτε τα πλάνα σας πια. Δεν ξέρω πια, θα τα πάρει μαζί τους όποιος δεν θέλει να μας τα δώσει… Μετά είναι και ανταγωνιστικά κανάλια και λες να μην παίξω τον ανταγωνισμό, σε λίγο θα παίξουμε το… πιουι μας! Πονηρέψου κι εσύ… Έτσι κι αλλιώς έχει δυσκολέψει το σύστημα, παλιά είχαμε να παίξουμε. Το ότι δεν παίζουμε τις συνεντεύξεις σου μας έχει δυσκολέψει πάρα πολύ. Σαν κομπλιμέντο παρ’ το. […] Ο ΑΝΤ1 παίζει ό,τι θέλει, οι άλλοι δεν μπορούν να παίξουν ΑΝΤ1. Δεν υπάρχει αυτό με την απαγόρευση! Είναι σαν να είναι ένα μικρό χωριό που υπάρχουν δύο παντοπωλεία και σου λέει να μην πάρεις από τον απέναντι. Καμία εκπομπή δεν βγαίνει τσάμπα. Δεν παίζει κανείς μια εκπομπή δύο ώρες. Αποσπάσματα θα παίζαμε. Είναι και ένα promotion πια. Είναι πολύ εκνευριστικό αυτό, βρίζω κάθε μέρα τον ΑΝΤ1. Κι εγώ σας αγαπώ αλλά φεύγοντας θέλω δυο βαλίτσες πλάνα να έχω να παίζω δυο εβδομάδες. Κάντε κι ένα δώρο! Κόψατε πίτα, δεν ήμουν. Θα ήθελα κάποια πλάνα φεύγοντας. Είναι καθημερινή εκπομπή και είναι πολύ κουραστικό αυτό το πράγμα, να ψάχνεις να βρεις θέματα».

Όσο για το τι θα βλέπεις τα απογεύματα στο Alpha; Στη θέση του Ξαναδέστε τους θα προβάλλεται η σειρά «Το Σόι» και το «Κάτι Ψήνεται».

http://marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου