Survivor: Οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η έντονη αντίδραση τους ενός (vid)


Στον αγώνα για την ασυλία και παρότι οι «μαχητές» είχαν χορτάσει μέλι, κέρδισαν οι διάσημοι, οπότε οι «κοινοί θνητοί» κλήθηκαν στη συνέχεια να παλέψουν για την ατομική ασυλία.

Μετά το αγώνισμα ισορροπίας, νικητές αναδείχθηκαν οι Ορέστης Τσανγκ και Πάνος Αργιανίδης, οι οποίοι με τη σειρά τους θα έπρεπε να «δώσουν» τους δύο από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Η Ειρήνη Αϊνατζιόγλου συγκέντρωσε έξι ψήφους και ύστερα ο Ορέστης Τσανγκ επέλεξε την αδερφή της, Ελισάβετ, ενώ ο Πάνος Αργιανίδης τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Ο τελευταίος, δεν πήρε καθόλου ψύχραιμα την υποψηφιότητά του και εξήγησε γιατί γέλασε στο άκουσμα του ονόματός του:
«Νιώθω καλά γιατί είμαι καλά με τον εαυτό μου και πριν την ψηφοφορία δεν έπιασα ούτε έναν συμπαίκτη μου να του μιλήσω για το τι να κάνει και τι να πει, ενώ ο Παναγιώτης το έκανε. Είπε κιόλας ανοικτά ότι θα ψηφίσει όποιον έχει τις πιο πολλές ψήφους. Όταν λες κάτι ανοικτά και κάνεις κάτι άλλο, είναι σαν τους φελλούς, πάντα επιπλέουν, έτσι δεν άργησε να ξαναγίνει το ίδιο πράγμα και καλώς ή κακώς αν μείνω στο παιχνίδι, δεν θα είμαστε μια ομάδα. Θεωρώ πως ήταν μια απόφαση για γέλια».

Δείτε το βίντεο:


koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου