Από πλούσιο σε πλουσιότερο: Η 30χρονη ηθοποιός και ο 45χρονος επιχειρηματίας είναι μαζί!


Αυτά είναι!

Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει την Άμπερ Χενρτ λέγοντας της πως δεν ξέρει τι θέλει, αφού είναι ολοφάνερο πως η μεγάλη της επιθυμία είναι να δει στους λογαριασμούς της όσα πιο πολλά δολάρια γίνεται!

Δεν είναι τυχαίο πως μετά το διαζύγιο της από τον Τζόνι Ντεπ, αλλά και τις προσπάθειες της να του πάρει μέχρι και τα πόμολα του σπιτιού του, τώρα είναι μαζί με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία, Έλον Μασκ.



Κι αυτός ο Έλον δεν διαβάζει καθόλου κουτσομπολίστικες στήλες για να ενημερωθεί; Μάλλον όχι, αφού είναι μαζί με την Άμπερ ήδη εννέα μήνες και όπως αναφέρει το περιοδικό UsWeekly η σχέση τους δυναμώνει και η Άμπερ κατάφερε να γίνει μέλος της εταιρίας του, που είναι το γνωστό σε όλους μας PayPal! Το περιοδικό αναφέρει πως την προηγούμενη εβδομάδα οι δυο τους πήγαν σινεμά και ο έρωτας τους δεν τους άφησε να χαρούν την ταινία…

Αλλά το θέμα είναι άλλο. Πώς στο καλό τα καταφέρνει η Άμπερ να απλώνεται τόσο και έχει αποκτήσει ήδη μετοχές στην γνωστή κερδοφόρα εταιρία; Αν ποτέ αποφασίσει να κάνει σεμινάρια καπατσοσύνης, θα δηλώσουμε αμέσως συμμετοχή!


http://marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου