Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor: Το όχι της celebrity και ο αντικαταστάτης βόμβα - Ποιοι διάσημοι πάνε Άγιο Δομίνικο


Ποιοι καινούριοι celebrities ετοιμάζουν βαλίτσες για το Survivor;

Νέες… περιπέτειες και ολοκαίνουργιες φατσούλες θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από την ερχόμενη εβδομάδα στο Survivor.

Ήδη έχουν διαρρεύσει τα ονόματα που έχουν δεχτεί πρόταση για το παιχνίδι επιβίωσης.

Είναι ο Γιώργος Μανίκας, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Μάγκι Χαραλαμπίδου.

Και ναι μεν οι δύο πρώτοι ετοιμάζουν βαλίτσες για να φύγουν για Άγιο Δομίνικο, όμως η Μάγκι Χαραλαμπίδου παρά τη δελεαστική πρόταση που δέχτηκε από τον ΣΚΑΪ δεν θα καταφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες να ζήσει τη μοναδική εμπειρία του Survivor.

Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις τρέχουν και εκείνη, εν μέσω σεζόν δεν μπορεί να τα παρατήσει όλα και να απομονωθεί στο κατά τα άλλα όμορφο νησί της Καραϊβικής.

Έτσι, ο Γιώργος Μανίκας και η Ελευθερία Ελευθερίου θα είναι μόνοι στο ταξίδι αυτό.

Η Dj Μάγκι δεν μπορεί να αφήσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις εδώ, ούτε να τις τακτοποιήσει για 5 μήνες, οπότε αναγκάστηκε να μην δεχθεί αν και τα λεφτά και η προσφορά που της έκανε ο ΣΚΑΙ, για 10.000 ευρώ και δική της εκπομπή, ήταν πολύ καλά…

Ο Γιώργος Μανίκας είπε το «ναι» και την Κυριακή ταξιδεύει για τον Άγιο Δομήνικο να είναι στο πλευρό του -και καλά- φίλου του Στέλιου Χανταμπάκη, το ίδιο επίσης και η Ελευθερία Ελευθερίου…

Ποιος όμως θα πάρει την θέση της Μάγκι; 

Σύμφωνα με την Κλεοπάτρα Πατλάκη, ο Χρήστος Χολίδης είναι το πρόσωπο έκπλξη που ετοιμάζεται να ενταχθεί στο παιχνίδι και «πετάει» για Άγιο Δομίνικο.

Είναι κάτι που το ήθελε και ο ίδιος έτσι προχώρησε σε συμφωνία με το κανάλι, όπως διαβάζουμε συγκεκριμένα.

Ο Χρήστος Χολίδης είναι ιδιαίτερα γυμνασμένος, ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει αθλητής. Αναμφίβολα η συμμετοχή του στο Survivor θα έχει ενδιαφέρον.

Στο παρελθόν είχε συμμετάσχει και σε άλλο τηλεοπτικό σόου, το Just the Two of Us ως ζευγάρι της Μαρίας Μπεκατώρου, οπότε είναι έμπειρος επί των τηλεοπτικών.

Ο Χρήστος Χολίδης παρακολουθεί φανατικά Survivor, οπότε ξέρει πώς ψηφίζουν και πώς συμπεριφέρονται οι υπόλοιποι διάσημοι. Αυτό θα είναι μεγάλο προτέρημα στη στρατηγική του όταν θα μπει στο παιχνίδι.

gossiplife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου