Μενεγάκη- Μπαλατσινού: Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της φιλίας τους! Πότε τσακώθηκαν και πώς τα ξαναβρήκαν; (PHOTOS)


Η γνωριμία τους και η ρήξη στη σχέση τους

Η ιστορία φιλίας και κουμπαριάς των δύο γυναικών, πάει αρκετά πίσω στο χρόνο. «Την Ελένη την γνώριζα από το 1990, ήμασταν στο ίδιο πρακτορείο μοντέλων και μέσα από τις δουλειές και τα έντυπα κολλήσαμε». Τα κοινά ενδιαφέροντα και η καλή παρέα κράτησαν τις σχέσεις ιδιαίτερα θερμές για πολλά χρόνια. Πρωτοχρονιές με κοινούς φίλους, διακοπές στη Μύκονο το Πάσχα όπου έκαναν ατέλειωτα γλέντια στο «Sea Satin» με τον Πέτρο να κάνει τον DJ, Xριστούγεννα στις Μαλδίβες στο «Soneva Fushi» με την Τζένη και την Ελένη να κάνουν μαζί γιόγκα στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου και στο Ντουμπάι με τα παιδιά και τις οικογένειές τους, περνούσαν πάντα μια χαρά και διασκέδαζαν και με το παραπάνω την παρέα τους. Φιλικά δείπνα στο Κολωνάκι και χαλαρές γυναικείες κουβέντες μεταξύ τους, με αποκορύφωμα αυτής της καλής σχέσης τους, η Τζένη Μπαλατσινού να βαφτίσει μαζί με την κόρη της Αμαλία την 6χρονη σήμερα Βαλέρια το 2008.


Μέχρι τον Ιανουάριο του 2010, όπου η Ελένη Μενεγάκη αποφασίζει να αποκαλύψει με ειλικρινή διάθεση ακόμα και στους τηλεθεατές της εκπομπής της ότι αλλάζει σελίδα στη ζωή της. Λίγες μέρες μετά θα προκύψει η ανακοίνωση προς τον Τύπο -από κοινού με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο- που γνωστοποιεί την πρόθεση του ζευγαριού να πάρει διαζύγιο, επιζητώντας παράλληλα το σεβασμό των ανθρώπων του Τύπου σε θέματα απολύτως προσωπικά. Πολλοί λένε ότι από τη στιγμή που ο Μάκης Παντζόπουλος μπήκε στη ζωή της Ελένης, βγήκαν ο Πέτρος και η Τζένη. «Ήμασταν πολλά χρόνια οικογενειακοί φίλοι και είναι φυσιολογικό όταν κάποιος χωρίζει μετά να χάνονται τα ζευγάρια. Ο Γιάννης Λάτσιος τότε ήταν ο αδύναμος κρίκος και επειδή ο Πέτρος τον γνώριζε από παλιά στο Βέλγιο, σαν άντρας και φίλος ήθελε να τον στηρίξει. Εγώ πάλι δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα μιλήσω περί ηθικής και δεν ισχύει αυτό που γράφτηκε ότι τσακώθηκα με την Ελένη επειδή ήμουν αντίθετη στο διαζύγιο. Δεν μαλώσαμε ποτέ, απλά για κάποιο λόγο απομακρυνθήκαμε», ξεκαθαρίζει η Τζένη.

Το πρώτο θερμό τηλεφώνημα

Η ζωή και των δύο γυναικών προχώρησε με νέους φίλους, νέες δουλειές και νέα δεδομένα. Μέχρι που ο Πέτρος Κωστόπουλος έδωσε την περιβόητη συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα» όταν έκλεισε η ΙΜΑΚΟ και δήλωσε -μεταξύ άλλων- πως είχε καταρρεύσει ψυχολογικά. Εκεί φάνηκε η ανθρώπινη διάσταση της Ελένης και η μεγαλοψυχία της, όταν σήκωσε το ακουστικό και τηλεφώνησε στον Πέτρο. Η έκπληξή του ήταν μεγάλη καθώς στην άλλη γραμμή ήταν κάποιος που δεν περίμενε με τίποτα ν’ ακούσει: Η Ελένη Μενεγάκη. Τον ρώτησε αν είναι καλά και του επεσήμανε πως ό,τι θελήσει εκείνη θα είναι στο πλευρό του. Ο Πέτρος συγκινήθηκε με τη μεγαλοψυχία της Ελένης, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα και την Τζένη σε εκείνη τη δύσκολη περίοδο που περνούσε η οικογένειά της και την έκανε να συνειδητοποιήσει ότι οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται και η Ελένη είναι μια πραγματική φίλη.

H επανασύνδεση των δύο γυναικών


Δεν πέρασε πολύς χρόνος και αυτήν τη φορά η Τζένη τηλεφώνησε στην Ελένη για να την ευχαριστήσει για τη συμπαράστασή της στον Πέτρο και έτσι οι δύο γυναίκες είχαν την πρώτη τους θερμή επικοινωνία. Για το συγκεκριμένο τηλεφώνημα η Τζένη έχει πολλά αποκαλυπτικά να πει και να σχολιάσει: «Η Ελένη είναι πολύ καλή φίλη και μου είχε λείψει πολύ. Γελάω πάρα πολύ μαζί της και έχουμε ζήσει πραγματικά πολύ έντονες στιγμές που δεν μπορούν να ξεχαστούν. Όταν φύγει η εύκολη σκέψη και το θυμικό, χαίρεσαι όταν τα πράγματα ξαναμπαίνουν στη θέση τους. Αισθάνεσαι ασφαλής με την παλιά σου φίλη, με την οποία έχετε περάσει τόσα πολλά μαζί. Μας ενώνουν τα παιδιά, οι γέννες, οι αναμνήσεις μια ζωή ολόκληρη. Με κάποιους ανθρώπους που τους θεωρείς δικούς σου μπορεί να απομακρυνθείτε κάποια στιγμή και στο μέλλον να τα ξαναβρείτε ή να μην τα ξαναβρείτε ποτέ. Αν έχουν υπάρξει πολύ έντονες στιγμές και έχεις ζήσει πολύ όμορφα με έναν άνθρωπο, πιστεύω όσο και να έχεις απομακρυνθεί μια περίοδο, κάποια στιγμή θα τα ξαναβρείς».


youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου