Απίστευτο! Επαγγελματικό διαζύγιο Μουτσινά - Αγγέλου!



Η πίκρα σήμερα δεν έχει σύνορα…

Το θυμάστε το τραγούδι αυτό που άφησε εποχή; Γάντι ταιριάζει, μας λένε, στον Αργύρη Αγγέλου! Δεν πρόλαβε να τη χαρεί την επιτυχία του "Dancing with the stars" και του ήρθε η μαύρη πίκρα,με το που έμαθε ότι δεν θα …τον παίξουν στην θερινή βερσιόν των θεατρικών "Βαφτισίων"! Πιο πίκρα δεν έχεις, σου λέει. Δεν έχεις!

Από εκεί που ζούσε τον απόλυτο…μαραθώνιο από το "Dancing",στις παραστάσεις του "Φασολάκη" αλλά και των "Βαφτισίων" , κινδυνεύει να μείνει άνεργος το καλοκαίρι! Το πρώτο…έριξε αυλαία, το δεύτερο που …έπαιζε να κάνει περιοδεία δεν θα κάνει και τέλος,τα "Βαφτίσια" θα γυρίσουν μεν την Ελλάδα το καλοκαίρι,αλλά χωρίς αυτόν!

Γερό το …χαστούκι, ή αν προτιμάτε η…κόκκινη κάρτα που του έδωσε ο Νίκος Μουτσινάς, συγγραφέας-σκηνοθέτης μα και πρωταγωνιστής της δουλειάς! Με το που έκλεισε την καλοκαιρινή περιοδεία, ζήτησε από τον Θανάση Αλευρα που έπαιζε τον ρόλο του το περασμένο θέρος, να τον αναλάβει ξανά το καλοκαίρι-αφήνοντας τον ίδιο εκτός… Χωρίς τηλεόραση, χωρίς παιδικό και χωρίς περιοδεία λοιπόν ο Αργύρης.Θα ξεκουραστεί, θα πείτε, αλλά σε τέτοιες εποχές δεν την θες την ξεκούραση!

Τώρα το γιατί ο Μουτσινάς στράφηκε ξανά στην πρώτη του επιλογή θα σας το απαντήσουμε κι αυτό…Τον ήθελε πολύ και τον χειμώνα τον Αλευρά, αλλά τον είχε κλείσει ο Σταμάτης Φασουλής.Και τώρα που η δουλειά συνεχίζεται τον ξαναθέλει πίσω, μιας και θεωρεί ότι ήταν ιδανικός για την διανομή. Ε, κι αυτό τσούζει λίγο…

Μάταια προσπαθεί να τον παρηγορήσει η αυτοκόλλητη φίλη του Ζέτα Μακρυπούλια που παίζουν μαζί-πλέον και τις Κυριακές αφού τέλειωσε το Dancing.



tvzapping



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου