Απίστευτο! Σε ποια γνωστή παρουσιάστρια έκαναν παρατήρηση γιατί θήλαζε μέσα σε εμπορικό κέντρο;


Aυτή η χώρα θα πάει ποτέ μπροστά;! Αν είναι ποτέ δυνατόν! Αντί να ασχολούμαστε με τα λαμόγια, τους κλέφτες και τους διεφθαρμένους, μας μάρανε που η γνωστή παρουσιάστρια θήλαζε σε εμπορικό κέντρο!


Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη, έκανε τη βόλτα της σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης μαζί με την κορούλα της, και όταν πήγε να τη θηλάσει, δέχθηκε παρατήρηση από άνδρα της ασφάλειας! ''Θεωρώ οπισθοδρομικό και παράλογο, το 2013, να δέχομαι παρατήρηση επειδή θηλάζω σε δημόσιο χώρο! Τόσο εγώ όσο και άλλες γυναίκες έχουν δεχτεί παρατήρηση, επειδή θηλάζουν σε δημόσιους χώρους και το θεωρώ αδιανόητο! Η κόρη μου είναι 17 μηνών και συνεχίζω να τη θηλάζω τρεις φορές την ημέρα! Πρωί, μεσημέρι και βράδυ! Όταν είμαι έξω για δουλειές, αυτό θα συμβεί και έξω! Το περιστατικό έγινε πριν μία εβδομάδα, στις 10 το πρωί που δεν υπήρχε καθόλου κόσμος εκείνη την ώρα!'' έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook!



Kαι συμπλήρωσε: ''Δεν πρόλαβα να απευθυνθώ στους υπεύθυνους γιατί προσεβλήθη και έφυγα γρήγορα! Όσο για το αν υπάρχει ειδικός χώρος, ναι! Είναι στις τουαλέτες που αλλάζουν τα μωρά! Αλλά γιατί θα πρέπει να κρυφτώ για να θηλάσω το παιδί μου! Εδώ μιλάμε για αλλαγή νοοτροπίας! Η εικόνα μιας μητέρας που θηλάζει, γιατί είναι προσβληική και πρέπει να την κλείσουμε κάπου; Για μένα είναι πιο προσβλητική η εικόνα ενός νέου κοριτσιού με το παρτό σορτσάκι και το στήθος έξω που κυκλοφορεί στον ίδιο χώρο! Ας την κλείσουμε και αυτή κάπου''!


Η παρουσιάστρια, έχει οργανώσει για σήμερα, στις 16.00 η ώρα, δημόσιο θηλασμό διαμαρτυρίας, στο ίδιο εμπορικό κέντρο!





athensbars.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου