Τα Ζώδια σήμερα Τετάρτη 13/3


Τι κρύβουν τα Ζώδια σήμερα Τετάρτη 13/3





Κριός

Οι υποχρεώσεις και οι δεσμεύσεις που έχετε αυτήν την εποχή είναι αρκετές με αποτέλεσμα να αισθάνεστε πίεση και άγχος. Πρέπει να μάθετε να είστε δυναμικοί και να οδηγείτε εσείς τις καταστάσεις εκεί που θέλετε, αλλιώς δεν θα πετύχετε τους στόχους σας. Στα επαγγελματικά σας θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα, αλλά θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε με επιτυχία, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πλησιάζοντας τους υψηλούς σας στόχους. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα υπάρξουν ευκαιρίες για αναθέρμανση των σχέσεων σας. Στον οικονομικό σας τομέα, τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται και επιτέλους θα πάρετε μια ανάσα.



Ταύρος

Ευκαιρίες τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά θα προκύψουν επαναφέροντας την αισιοδοξία στη ζωή σας. Μη τραβήξτε με τη συμπεριφορά σας τα πράγματα στα άκρα γιατί θα έρθετε σε οριστική ρήξη με το ταίρι σας. Όσοι έχετε προβλήματα μέσα στη σχέση σας τώρα θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις και να αναπληρώσετε τα κενά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα συναισθηματικά εσείς μακροχρόνιες σχέσεις φροντίστε να διατηρήσετε το πάθος αναλλοίωτο και αρχίστε να κάνετε καινούργια πράγματα με το ταίρι σας έτσι ώστε να του κεντρίζετε συνέχεια το ενδιαφέρον του.



Δίδυμοι

Αισθηματικά, όσοι ζείτε σε μια σχέση, το τελευταίο καιρό δοκιμάστηκε με τις πιο σκληρές μεθόδους, τώρα πια όμως θα νιώσετε σίγουροι και ήρεμοι με το πρόσωπο που αγαπάτε. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε ζητήματα που απαιτούν δημιουργικότητα, για να σημειώσετε άνοδο σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και προχωρήστε μπροστά.



Καρκίνος

Θα πρέπει να επιδιώξετε μια σταθερή οικονομική άνοδο και όχι να αναζητήσετε το εύκολο κέρδος. Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί γιατί το μυαλό σας θα είναι μπερδεμένο αυτή τη περίοδο και θα πρέπει να αποφύγετε λάθη του παρελθόντος. Στα οικονομικά σας αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες, γιατί ενδέχεται να συμβούν απρόοπτα γεγονότα που θα ανατρέψουν τις προσδοκίες σας και θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Στον αισθηματικό τομέα, όσοι από εσάς περάσατε από δοκιμασίες, μπορείτε τώρα να ανακτήσετε τις χαμένες ισορροπίες και να αναβιώσετε τον ερωτά σας. Συνεχίζεται η περίοδος της ενδοσκόπησης στο τομέα των σχέσεων σας, τόσο των επαγγελματικών όσο και των προσωπικών.



Λέων

Εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν με προσοχή, προκειμένου να μην κάνετε κάποια λάθος κίνηση. Η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι γεμάτη ένταση και πάθος. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αποφασίσετε να διώξετε τις εφήμερες καταστάσεις από τη ζωή σας και θα αναζητήσετε κάτι πιο ποιοτικό και πιο σταθερό. Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας θα είναι δύσκολο να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο γι΄ αυτό μην ανοίγεστε συναισθηματικά στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να δανείσετε χρήματα γιατί δεν θα τα πάρετε εύκολα πίσω.



Παρθένος

Δεν πρέπει να αγχωθείτε αλλά προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί, για να μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Ήρθε ο καιρός να τα αφήσετε όλα πίσω και να κινηθείτε δυναμικά μπροστά. Μην επιτρέψετε στους φόβους και τις ανασφάλειες σας να δηλητηριάσουν τη σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βρίσκεστε σε μια έντονη κοινωνική περίοδο, όπου οι αρετές και η προσωπική σας γοητεία μετράνε σημαντικά. Πρέπει να αντιληφθείς έγκαιρα ποια άτομα σου «κάνουν» και ποια όχι, ώστε να κάνεις πολύ γρήγορα τα ξεκαθαρίσματα σου.



Ζυγός

Θα πρέπει να μάθετε να κινείστε μόνοι σας και να μη ζητάτε συνεχώς την συμπαράσταση των άλλων. Μπορείτε τώρα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να αναπληρώσετε τα όποια κενά είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα στους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα είστε νευρικοί όλες αυτές τις μέρες και η συμπεριφορά σας θα προβληματίσει τους ανθρώπους γύρω σας. Προσπαθήστε να διευθετήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και μετά να αναλάβετε καινούργιες ευθύνες. Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε να σχεδιάσετε ή να εφαρμόσετε τις ιδέες σας αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές και τις παγίδες.



Σκορπιός

Εναλλαγές θα υπάρχουν στην ερωτική σας ζωή αυτό το διάστημα. Με την αισιοδοξία σας βγαίνετε νικητές Η διάθεσή σας δεν θα είναι και αρκετά καλή και ίσως αυτό να οφείλετε στην κάμψη της δουλειάς σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, προετοιμαστείτε γιατί θα αρχίσει να πνέει καινούργιος άνεμος στην ερωτική σας ζωή, πράγμα που θα σας ανανεώσει και θα αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Στα οικονομικά σας θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα καλύψετε με άνεση τις υποχρεώσεις σας. Φροντίστε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση προκειμένου να αποφύγετε την υπερκόπωση.



Τοξότης

Ξεκαθαρίστε ασάφειες που υπάρχουν με ορισμένες συνεργασίες σας και προχωρήστε ακάθεκτοι για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα απορροφηθείτε τόσο πολύ με την δουλειά σας που δεν θα έχετε χρόνο για φλερτ και διασκεδάσεις. Πολλοί από εσάς το προηγούμενο διάστημα θα διαπιστώσατε ότι τα δεδομένα στον επαγγελματικό σας τομέα άλλαξαν προς το καλύτερο. Στα οικονομικά σας ,δρομολογήστε τις αλλαγές που έχετε στο μυαλό σας, αναζητώντας συμμάχους που θα σας στηρίξουν στα καινούργια σας ξεκινήματα. Στον εργασιακό σας χώρο, κρατήστε χαμηλούς τους τόνους και μην αντιδράτε στις διάφορες καταστάσεις που θα συμβαίνουν γύρω σας, γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη και δεν πρέπει να πιέσετε και άλλο τα πράγματα.



Αιγόκερως

Αποφύγετε όμως να κάνετε κάποια σημαντική κίνηση επαγγελματικού χαρακτήρα αυτήν την περίοδο. Εσείς που δεν έχετε ερωτικό σύντροφο, θα πρέπει να γίνετε πιο κοινωνικοί και πιο εξωστρεφείς , αφήνοντας τους άλλους να σας πλησιάσουν περισσότερο. Μην προσπαθείς να εντυπωσιάσεις, γιατί αυτή την στιγμή δεν σε συμφέρει αυτή η στάση. Παράλληλα ξεκαθαρίσετε με τα προβλήματα που υπάρχουν με τους συνεργάτες σας, γιατί θα χρειαστείτε την πολύτιμη βοήθεια τους. Στον ερωτικό τομέα, παρεξηγήσεις και εντάσεις δεν θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή.



Υδροχόος

Άλλωστε, εσύ που έχεις θέσει καλές βάσεις, φρόντισε να μην αλλάξεις τον τρόπο που κινείσαι και η επιτυχία είναι δική σου. Αποφύγετε να κάνετε πράγματα που μπορούν να σας πιέσουν. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι πολύ πιθανόν να ξυπνήσουν πολλούς από εσάς, ανεβάζοντας τη λίμπιντό σας. Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σας, δείχνουν ότι οι δεσμευμένοι θα έχετε παρεξηγήσεις και μπερδέματα με το ταίρι σας και δεν πρέπει να τα αφήσετε όλα στην τύχη. Οι υποχρεώσεις και ο χρόνος που διαθέτετε στον επαγγελματικό τομέα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στην προσωπική ζωή.



Ιχθείς

Αποφύγετε τις εντάσεις και τους καβγάδες. Είναι μια καλή εποχή για να σταθεροποιήσετε τη συναισθηματική σας ζωή και να βάλετε γερές βάσεις. Ευνοούνται σχέδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις και επαφές ή ταξίδια με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Θα νιώθετε προστατευτικά απέναντι σε ανθρώπους που θεωρείτε ότι σας χρειάζονται. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση.



ΠΗΓΗ: zodia123.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου