ΜΑΝΤΟΝΑ Άστεγος και αλκοολικός ο αδερφός της



Μπορεί η ίδια να είναι δισεκατομμυριούχος όμως ο αδερφός της είναι άστεγος εδώ και 2,5 χρόνια.

Ο λόγος για τη βασίλισσα της ποπ Μαντόνα (Madonna) που τις τελευταίες ημέρες δέχεται κατηγορίες από τον μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας Άντονι Τσικόνε (Anthony Ciccone).

Ο 56χρονος που ζει στους δρόμους του Βόρειου Μίσιγκαν πρόσφατα μίλησε για την διάσημη αδερφή του και όπως τόνισε οι σχέσεις μεταξύ τους πάντα ήταν άσχημες.

«Η Μαντόνα δεν ενδιαφέρεται αν ζω ή αν πεθάνω. Ζει στο δικό της κόσμο. Ποτέ δεν την αγάπησα και ποτέ δεν με αγάπησε».


Τουλάχιστον αυτή είναι η δική του εκδοχή, αφού γείτονας και φίλος της οικογένειας επισημαίνει ότι η Μαντόνα έχει προσφερθεί να πληρώσει τον λογαριασμό του κέντρου αποτοξίνωσης. Αν ποτέ εκείνος αποφασίσει να πάει.


Να σημειωθεί ότι ο αδερφός της τραγουδίστριας εκδιώχθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα επειδή ήταν αλκοολικός και δεν έκανε τίποτα για να αντιμετωπίσει την εξάρτησή του.


Σύμφωνα με παλιότερο δημοσίευμα της Daily Mail ο Τσικόνε (που έχει δουλέψει ως βοηθός φωτογράφου στην Νέα Υόρκη και ψαράς στην Αλάσκα) είναι άστεγος από το 2011 όταν και τον απέλυσαν από το οικογενειακό οινοποιείο. Αλλά δεν επιδιώκει να βγάλει βούκινο την κατάστασή του στα μίντια προκειμένου να κερδίσει την ελεημοσύνη της αδελφής του.

Πέρα από τον Άντονι, η Μαντόνα έχει άλλα 4 αδέλφια. Τον Μάρτιν, ένα αποτυχημένο ράπερ (που είχε επίσης προβλήματα με τον αλκοολισμό), την Πόλα, τραγουδίστρια και χορεύτρια, τον Κρίστοφερ που δουλεύει ως interior designer και την Μέλανι που δουλεύει σε γραφείο δημοσίων σχέσεων δισκογραφικής.











Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου