Βασάνιζε και την σύζυγό του ο τύραννος του Κλίβελαντ: "Θέλουμε την θανατική του ποινή", λένε οι κόρες του



Η απόλυτη διαστροφή επικρατούσε στο κεφάλι του 52χρονου τύραννου του Κλίβελαντ,
ο οποίος εκτός από τις τρεις γυναίκες – αιχμάλωτες για 10 χρόνια, κατέστρεψε και την ζωή άλλων πέντε ατόμων… των πέντε παιδιών του, που σήμερα ντρέπονται για τον πατέρα τους, και έχουν καταρρεύσει ψυχολογικά.
Όπως έγινε γνωστό, ο διεστραμμένος άντρας είχε πέντε παιδιά από τον «κανονικό» του γάμο με μια γυναίκα, η οποία πέρασε επίσης των παθών της τον τάραχο δίπλα σε αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας. Οι δύο κόρες του μίλησαν δημοσίως ζητώντας την θανατική του ποινή.
Η μία αποκάλυψε ότι ήταν η καλύτερη φίλη της Τζίνα Ντεχεσούς, της μιας εκ των γυναικών. Ήταν «κολλητές» και ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε. «Ντρέπομαι, δεν ξέρω τι άλλο να πω», λέει με δάκρυα στα μάτια η Αρλίν Κάστρο, την οποία ο πατέρας της χρησιμοποίησε σαν δόλωμα.
Η άλλη κόρη, η Άντζι Γκρεγκ, τόνισε ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ, ενώ είπε πώς ούτε αυτή, ούτε τα αδέρφια της έχουν στο αίμα τους το «τέρας», υπονοώντας ότι δεν μοιάζουν με τον πατέρα τους.
Όπως είπε κάθε μέρα ο μπαμπάς της έφευγε για μια ώρα. «Τώρα εξηγείται τι έκανε», λέει η Άντζι, η οποία αποκάλυψε ότι μια μέρα ο μπαμπάς της έδειξε στο κινητό μια φωτογραφία από την Τζοσελίν και της είπε: «Δεν είναι πολύ γλυκό αυτό το κοριτσάκι; Είναι η κόρη της κοπέλας μου… Όταν του είπα ότι αυτό το κοριτσάκι μοιάζει με την μικρή μου αδερφή, τότε αρνήθηκε ότι είναι δικό του παιδί και επέμεινε ότι το είχε κάνει η φίλη του με κάποιον άλλο»!



lay-out.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου