ΓΚΟΥΙΝΕΘ ΠΑΛΤΡΟΟΥ Η πιο... μισητή σταρ



Η Γκουίνεθ Πάλτροου μπορεί να είναι όμορφη, ταλαντούχα, γκουρού της υγιεινής διατροφής με ευρεία απήχηση και να έχει πολλούς θαυμαστές ως διεθνής ηθοποιός που είναι, έχει όμως και εχθρούς.
Τόσους που την ανακήρυξαν στην «πιο μισητή σταρ του Χόλιγουντ», σε έρευνα του περιοδικού «Star» που έφτιαξε μια λίστα με τους 20 διάσημους οι οποίοι προκαλούν αποστροφή στο κοινό.

Πρώτη στη λίστα με τους 20 διάσημους οι οποίοι προκαλούν αποστροφή στο κοινό είναι η Γκουίνεθ Πάλτροου σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού «Star» που την ανακήρυξε την «πιο μισητή σταρ του Χόλιγουντ»

 Φαίνεται ότι κάτι πήγε στραβά με την άψογη εικόνα της 40χρονης Πάλτροου, αλλιώς δεν εξηγείται πώς κουβαλάει, δυστυχώς, τόση κακή ενέργεια πάνω της. Αντίθετα, δεν αποτελεί έκπληξη η δεύτερη θέση στη λίστα της Κρίστεν Στιούαρτ μετά την περσινή της απιστία προς τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά του «Λυκόφωτος», Ρόμπερτ Πάτινσον, που εξόργισε τους φαν του ζεύγους.

Σκάνδαλα
 Γενικά, οι «άπιστοι» ή οι «πολύ μάγκες» της σόουμπιζ, που είτε έχουν απατήσει τους συντρόφους τους δημιουργώντας δημόσιο σκάνδαλο είτε έχουν μαλλιοτραβηχτεί δημοσίως, δεν συγχωρούνται από το κοινό.

 Κι αυτό φαίνεται σε αυτήν τη «μαύρη» λίστα, όπου φιγουράρουν, ακόμη, ο Τζέσε Τζέσε, ο πρώην μοιχός σύζυγος της Σάντρα Μπούλοκ (στο νούμερο 19), ο ράπερ Κρις Μπράουν που ξυλοφόρτωσε τη Ριάνα (20ός στη διαβάθμιση), ο κατά συρροή συλλέκτης γυναικών Τζον Μάγιερ (ο ποπ σταρ βρίσκεται στο νούμερο 4), ο Αστον Κούτσερ (στο νούμερο 13), που χώρισε από την Ντέμι Μουρ και αμέσως τα έφτιαξε με τη Μίλα Κούνις, καθώς και το πρώην ζεύγος Κρις Τζένερ και Κιμ Καρντάσιαν με τον γάμο-αστραπή και το συνεχιζόμενο διαζύγιο-σίριαλ (βρίσκονται μαζί στις θέσεις 10 και 11, αντίστοιχα). Το προφίλ ακριβοθώρητων σταρ, όπως των Τζένιφερ Λόπεζ, Μαντόνα και Αντζελίνα Τζολί, επίσης περνάει κρίση μια και οι ίδιες καταλαμβάνουν την τρίτη, έβδομη και δέκατη πέμπτη θέση αντιστοίχως (ούτε η λάμψη τους ούτε η ανθρωπιστική τους δράση δεν πείθουν το κοινό).

 Στον κύκλο των μισητών έχει εισέλθει και η Αν Χάθαγουεϊ, πρόσφατα βραβευμένη με Οσκαρ β' ρόλου, το οποίο ήδη από την προ-Οσκαρική περίοδο την είχε τοποθετήσει στο επίκεντρο μιας (είτε δικαιολογημένης είτε αδικαιολόγητης) χλεύης και την έφερε τώρα στη θέση 9 της λίστας των μισητών.

 Από τη γενική κατάταξη δεν λείπουν ούτε τα κακά παιδιά της σόουμπιζ, Τζάστιν Μπίμπερ, Λίντσεϊ Λόχαν και Τέιλορ Σουίφτ, ο τηλεπαρουσιαστής Τζέι Λένο, η τραγουδίστρια της Κάντρι ΛιΑν Ράιμς, ο δημοσιογράφος Ματ Λάουερ, ο ελαφρώς «περίεργος» Σάια ΛαΜπεφ και η άλλοτε δημοφιλής ηθοποιός Κάθριν Χέιγκλ.

 Αντα Δαλιάκα
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου